B952 General Version - nový firmware
-
- Neregistrovaný uživatel
Re: B952 General Version - nový firmware
hele a tu složku dload s B952 GV mužu nahradit za tu stávající co mám ted na kartě?
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Jo. Tu původní můžeš smazat a nahradit ji novou.
Pokud jsi dělal zálohu novou, tak tam někde bude. Mrkni se ještě pro jistotu do paměti telefonu.
Pokud jsi dělal zálohu novou, tak tam někde bude. Mrkni se ještě pro jistotu do paměti telefonu.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
jj našel jsem to tam tak jsem to tam přesunul ale ono se to asi nepřesunulo a znova se asi instaluje 937 F
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Až se dokončí instalace tak se mrkni na číslo verze a kdyžtak to zkus znovu. Tu původní dload z karty úplně vymaž a nahraj tu správnou.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
nainstaloval jsem si znovu B937 F ale tak jsem tam dal ten dload a když to dám aktualizovat v telefonu napíšemi to balíček nebyl nalezen co stím?
Já přecházel včera taky z Vodaf B937 rovnou instalačkou na B952 GV a napoprvé mi to taky neprošlo a přeinstalovala se jen ta samá B937. Ale na podruhý už v pohodě a je tam B952 GV. Nevim proč to tak bylo, na kartě jsem měl jasně v dload instalačku na B952 GV.michalkalensky píše:jj našel jsem to tam tak jsem to tam přesunul ale ono se to asi nepřesunulo a znova se asi instaluje 937 F
-
jj a já už jsem ted zjitil proč ona se sama vypojila sd karta tak jsem ji vyndal a zandal a už se to aktualizuje tak snad už aktualizuji B952 GV aby to zase nebyla B937 F
-
tak jsem to aktualizoval všechno v pohoděale v nabídce jazyku tam není čeština jak to? poradte
-
když jsem hledal čeština tak jsem najel třeba doprostřed a ono mě to zase najelo úplně dolů je to nějaké divné ale už jsem se do čeština naštěstí strefil
To je divný, určitě ji tam máš. Na mě to taky začalo komunikovat Anglicky, ale po pár sekundách se to samo přehodilo na češtinu. Nebo si ji tam musíš nastavitmichalkalensky píše:tak jsem to aktualizoval všechno v pohoděale v nabídce jazyku tam není čeština jak to? poradte