Přidej se

Problem Boot a sd-ext

Diskuze, zkušenosti, rady, návody, firmware.
Mythnick
Zařízení: Huawei Y300
Firmware: CyanogenMod 10.2
Operátor: O2

Problem Boot a sd-ext

Příspěvek od Mythnick »

Ludia mam taky mensi problem.

Ak som si vypol mobil a dal na nabijacku nenabehla ziadna ikonka nabijania ani nesvietila horna diodka. zaseklo sa to na logo Huawei..

Tak som tam nahodil skoro offiko rom (Esentials B199) a sice obrazok nabijania sa uz zobrazi ale ked nasledne zapnem telefon tak sa znova zastavi na tom logu (asi na bootloaderi). Nejde nic spravit, musim vytiahnut baterku a potom ked ho zapnem bezi normalne.

A este neviene k comu je zlozka sd-ext?? Ma mat nejaky obsah?? ak ju dam formatovat v TWRP tak sa to zasekne a pri CWM mi to hodi error.

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Re: Problem Boot a sd-ext

Příspěvek od michalkalensky »

zkus nahodit nějaký oficiální FW a pak ho dej reklamovat ;)

mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Firmware: Android 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Odpovím na to sd-ext.To je oddíl na sd kartě (externí).Je to místo kam se intalují aplikace,ale jen v případě,že máš ext oddíl na sd kartě vytvořenej.Třeba já su od prvního droida zvyklej skrz malou interní pamět používat ext4 oddíl na kartě a dřív script,ted aplikaci link2sd která mi aplikace po instalaci přesouvá právě na ten externí oddíl,tím pádem šetřím místo v interní paměti.
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

Mythnick
Zařízení: Huawei Y300
Firmware: CyanogenMod 10.2
Operátor: O2

Příspěvek od Mythnick »

Tak, nahodil som offiko (175 neisla..hodilo failed tak som dal 199 cez trojhmat). Ikonka nabijania ked vypnem telefon a pripojim nabijacku sa uz zobrazi ale nasledne po zapnuti zacne visiet na tom prvom logu Huawei. Musim vytiahnut baterku a spustit..musim to nejako vyriesit..

A este pri nahodeni offiko ROM, ked som chcel zmenit temu tak mi napisalo ze mam malo miesta v internej pamati. Bol tam asi nejaky bordel iked neviem aky, sak som vzdy formatoval celu sdcard0. Ale po obnoveny tovarnych to uz nepisalo a tema sila zmenit..Mozno aj preto mi ROMku casom presuvalo alebo nainstalovalo na pamatovu kartu..

Nemal by som tak casto menit rom..este si rozbijem telefon :D

Odpovědět