Huawei Ascend Y300 - obecná diskuze
- syntaxicek
Re: Huawei Ascend Y300
To je hodně divné asi jo
-
- Zařízení: Y300
- Firmware: origo
- Operátor: T-mobile
Taaak jsem si uspěšně udělal cyanogenmod 10.2 a mužu řict ... parada .. po dodělani gapps to ma co potřebuju jen sem si debil neudělal zalohu aplikaci předtim
- syntaxicek
Aa, škoda ale cg k instalaci ROM užívej si cm příště Titanium backup a zálohu máš hned ještě jestli chceš napiš mi do zpráv poradím ti s takovou vychytávkou ať máš obnovené appky do tří minut a nemusíš u toho stát
tož sem ho koupil, můj první Android, předtím Nokia 5230, tak se seznamuju.
zatím su spokojenej
zatím su spokojenej
-
- Neregistrovaný uživatel
tak jsem si dnes porídil Kingston Micro SDHC 32 gb Doted jsem pouzíval 8 gb
- syntaxicek
class 4 docela bída to radši 8 GB a větší classu
-
já jsem chtěl class 4 úplně bohatě mě to stačí A zapomněl jsem dodat ze mě to stálo 619 Kč
-
Novší Android sa dostane na viac zariadení. Výrobcovia nebudú mať na výber! Co myslíte? Doufám, že se to bude týkat i Huawei a hlavně Y300 Že by se konečně blýskalo na lepší časy??
Ale to bude platit pro ty telefony které se teprve budou prodávat a ne pro ty které už byly vyrobeny a prodány. Tak nevím na co se těšíš, leda že by ses chystal koupit nový mobil.
"V čom tieto nové pravidla ale nepomôžu, je to, že výrobcov neprinútia aby aktualizovali už aktuálne certifikované zariadenia."
"V čom tieto nové pravidla ale nepomôžu, je to, že výrobcov neprinútia aby aktualizovali už aktuálne certifikované zariadenia."
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
-
jj pak jsem si to toho všiml taky