Odpojování paměťové karty
-
- Zařízení: Huawei Ascend Y300
- Firmware: B199
Odpojování paměťové karty
Právě řeším zajímavý úkaz. Zatím pro něj nemám vysvětlení...
V v Y300 mám paměťovou kartu Micro SD 16GB (asi class4´, Kingston). cca 4 dny zpátky se mě začala karta samovolně odpojovat. Většinou když byl telefon v režimu spánku. Když jsem přehrával muziku, hrál hru, nebo něco co je na kartě tak v pohodě. Ale když byl telefon jen v kapse, nebo někde položený, tak se karta odpojila.
Zkoušel jsem ji pře čtečku zobrazit v PC a případně zformátovat. Jenže nic, PC ji nevidí (zkoušeno ve dvou čtečkách, a jiá karta fungovala).
Ale když připojím tel. k PC, přes kabel, tak se paměťová karta normálně zobrazí (jako vyměnitelný disk). Tak se ji pokusím zformátovat takto a uvidíme co se bude dít....
V nejhorším příjde Ježíšek už zejtra s novou 32GB Class 10
V v Y300 mám paměťovou kartu Micro SD 16GB (asi class4´, Kingston). cca 4 dny zpátky se mě začala karta samovolně odpojovat. Většinou když byl telefon v režimu spánku. Když jsem přehrával muziku, hrál hru, nebo něco co je na kartě tak v pohodě. Ale když byl telefon jen v kapse, nebo někde položený, tak se karta odpojila.
Zkoušel jsem ji pře čtečku zobrazit v PC a případně zformátovat. Jenže nic, PC ji nevidí (zkoušeno ve dvou čtečkách, a jiá karta fungovala).
Ale když připojím tel. k PC, přes kabel, tak se paměťová karta normálně zobrazí (jako vyměnitelný disk). Tak se ji pokusím zformátovat takto a uvidíme co se bude dít....
V nejhorším příjde Ježíšek už zejtra s novou 32GB Class 10
- syntaxicek
Re: Odpojování paměťové karty
Měl jsem podobné problémy, karta pomalu ale jistě dělá pápá formátování zkus, ale pochybuji že to pomůže, mě karta dělala to same, teď už ji ani mobil nepřečte.
- mjmartin167
- Zařízení: Huawei Ascend P6
- Firmware: B520
- Operátor: Telekom
Mne to robilo tiez, musel som si kupit novu kartu
-
Jsme si to myslel.... I po přeformátování karty to dělá. Tak jsem koupil nějakou super rychlou od Sony. Uvidíme..
- mjmartin167
- Zařízení: Huawei Ascend P6
- Firmware: B520
- Operátor: Telekom
No mne to tato nova nerobi Zato tu staru mi nechce zobrat ziadny mobil ani notas
-
Tak nová karta to nedělá a funguje normálně.
-
- Neregistrovaný uživatel
tvl tak mě asi taky sdhc karta odešla Kupoval jsem si ji o Vánocích 32gb class 4 a ted jsem dal telefon restartovat a napsalo mi to v liště,že karta je odpojena tak jsem v nastavení dal připojit ale nic se neděje Zkusil jsem vyndat, zandat ale furt nic Co tedy dělat?
EDIT: V liště mi to furt píše SD kartu je možné odebrat to je celé A když jdu do nastavení-->úložiště a chci si zadat ve výchozím úložišti kartu tak tam je jenom interní úložiště
EDIT: V liště mi to furt píše SD kartu je možné odebrat to je celé A když jdu do nastavení-->úložiště a chci si zadat ve výchozím úložišti kartu tak tam je jenom interní úložiště
- syntaxicek
Zřejmě odešla, pokud nejsi retard, máš účet.
-
- Neregistrovaný uživatel
jakej účet? Zkoušel jsem ji dát do PC,i mobilu (GoClever Quantum 4) a tam se karta zobrazí. Mám ještě doma 8 gb sd kartu zkoušel jsem ji dát do Y300 a jde tak já nevím proč ta 32 gb karta na Y300 nejde a na pc i gocleveru jde to je tedy záhada a píše mi to sd karta nebyla vložena přitom tam je
- syntaxicek
To mi dělalo taky, ale jinde sem data nenašel, jen občas to najelo. Účet o tom že si to koupil a máš 2 roky záruku.