Apex Launcher
Re: Apex Launcher
Ok, Widget Locker vypadá dobře, díky za radu
Dávám přednost Holo Launcher, to je podle mě jednička.
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Já jsem zkoušel Holo Launcher HD. Není špatný (je to hodně podobné Apexu), ale špatně tam fungovaly widgety. Třeba počasí bylo ořezané (chyběla horní a spodní část). Musel jsem dát upravit velikost widgetu a celé to natáhnout. Pak už ale bylo nad widgetem zase hodně prázdného místa navíc, které se nedalo využít (widget byl menší než nutná plocha pro správné zobrazení widgetu). Proto jsem ho nakonec odinstaloval. Zkoušel jsem ale jen tu HD verzi. V Apexu funguje všechno bez problémů.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Tak jsem Stahl tento Apex launcher vypadá pěkně ale připadá mi jako kdyby to byla kopie nova launcher nic prevratneho alespoň jsem to Teda jenom tak přejel nova launcher ME moc neoslovil tak jsem zůstal u huawei launcher
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
Zkoušel jsem Apex, Nova i Holo Launchery, ale nejvíce se mi stejně líbí ten základní, protože ikonky v těch ostatníc se mi po grafické stránce nelíbili. U jednoho z nich, už nevím u kterého se dali vložit vlastní, ale to je zas moc práce někde nějaké hledat a vybírat takové aby k něčemu vypadali, že jsem to vzdal a vrátil se na def.
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Ikony ve výchozím Huawei launcheru jsou součástí tématu od Huawei. Ty které se ti nelíbily jsou defaultní android ikony bez úprav výrobce.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
- Neregistrovaný uživatel
mě se také v apexu nelíbyli a tak jsem si stáhl balíček ve kterém ty ikonky jsou ted přenádherné
Jaký balíček? Třeba bych tomu dal ještě jednu šanci...
-
- Neregistrovaný uživatel
Apex launcher + Plate Theme 4 Apex Launcher = to najlepšie čo som našiel a skušal som ich dosť ! /este asi kupim plateny apex/