Jak používáte android telefon?
- LMN_35
- Zařízení: ASUS Zenfone 5
- Firmware: Android 4.4.2
- Operátor: O2
Re: Jak používáte android telefon?
vojdi do kontaktov, potom stlac tu mriezku dole vlavo, z ponuky vyber spravovat kontakty, kopirovat kontakty, tam si vyber Google, stlac to a hotovo
- scarabeus
- Zařízení: Huawei Ascend G700
- Firmware: G700-U20
- Operátor: Vodafone
Ale tahle záloha se týká jenom kontaktů uložených v telefonu, že? Kontakty na SIM to nebere, nebo ano?
JB 4.2.1
- LMN_35
- Zařízení: ASUS Zenfone 5
- Firmware: Android 4.4.2
- Operátor: O2
myslim, ze ano, ale potvrdit to nemozem, ja nemam ziadne kontakty ani v telefone, ani na SIM.., samozrejme mam este zalohu v PC a na SD karte, keby nieco
ale to na veci nic nemeni, ak mas kontakty na SIM nakopiruj ich do telefonu, potom nakopiruj do Google, potom ich z telefonu vymaz, a nakoniec povol synchronizaciu s Google, a mas vsetky kontaky opät k dispozicii
ale to na veci nic nemeni, ak mas kontakty na SIM nakopiruj ich do telefonu, potom nakopiruj do Google, potom ich z telefonu vymaz, a nakoniec povol synchronizaciu s Google, a mas vsetky kontaky opät k dispozicii
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Ona je v té synchronizaci obrovská výhoda v tom, že si to můžu rychle a pohodlně obnovit na jakémkoliv zařízení s androidem nebo přistupovat na jakémkoliv počítači. Stačí si jen pamatovat heslo na google účet.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Všeobecně nemám rád značky Google, Facebook a Apple. Takže google účet mám jen kvůli marketu a dost mě na androidech vadí, jak jsou prošpikované googlem, ale to už je fakt, na který jsem si zvykl...
V PC používám firefox a v androidech Delfína. Co se týče zálohování, tak mám doma síťové uložiště s dvěma 1Gb disky z nichž jeden je zrcadlo a tam zálohuji veškerá důležitá data včetně vytvářených záloh telefonů. Mám zálohy telefonů od roku 2004, které provádím skoro každý měsíc nebo při výměně MT.
A co se týče dostupnosti dat z "venčí" tak k tomu používám nástroje na vzdálenou plochu, takže pohoda..
V PC používám firefox a v androidech Delfína. Co se týče zálohování, tak mám doma síťové uložiště s dvěma 1Gb disky z nichž jeden je zrcadlo a tam zálohuji veškerá důležitá data včetně vytvářených záloh telefonů. Mám zálohy telefonů od roku 2004, které provádím skoro každý měsíc nebo při výměně MT.
A co se týče dostupnosti dat z "venčí" tak k tomu používám nástroje na vzdálenou plochu, takže pohoda..
Založil jsem si účet jen kvůli telefonu, ale začínám si na ten jejich mail zvykat.
Telefonní čísla můžete snadno a rychle vyhledávat přes internetový telefonní seznam. Telefonní seznam pevná linka je stěžejní částí současného telefonního seznamu. Přes chytré telefony můžete sledovat TV online nebo poslouchat radio online.
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Kontaktovat uživatele:
Já si google učet založil až když jsem si "omylem" koupil první android co přišel na trh,T.Mobile G1 (Htc dream) a od tý doby na google nedám dopustit.A synchronizace kontaktů,kalendáře atd nemá chybu.V pc si cokoliv pohodlně změním a hned to de do mobilu.Na předešlým mobilu jsem co chvila experimentoval s ROM a pak stačilo jen se přihlásit na google a vše se hned sesynchronizovalo a pohoda.Žádný přeposílání čísel nebo opisování událostí v kalendáři atd.Nejvíc v mobilu používám Gmail,Gtalk(G+ pokec),G+,Youtube a po delší době i chrome browser(měl sem ho jen v EVU 3D,na optimusu one mi nešel),používám ho x let i v pc,takže záložky atd se mi synchronizuje s mobilem.Sice mě poslední dobou lákaj mobily s windows 8,ale spíš na vyzkoušení,jak to šlape a chodí tam.Ale jinak se od googlu/androida nehnu,vyhovuje mi na 101%
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
- Sailes251
- Zařízení: Huawei Ascend G-300
- Firmware: CyanogenMod 9.1 R10
- Operátor: o2
Ja som si založil Google účet už dosť dávno (pred 6rokmi) a aj mne vadilo že chcú odomňa dosť veľa informácií dosť ma to štvalo ale po tej dobe čo používam asi 3 android telefón ma to už netrápi .
Predtým jak som si kúpil prvý android telefón som používal Google ako emailovú schránku , google+ používam tiež a ešte do adsense či jak sa to volá aj to .
Ak sa môžem spýtať aký bol váš prvý android telefón ? Môj Samsung Galaxy Ace(GT-5830) potom , Samsung Galaxy S (i900) a teraz G300vku
Predtým jak som si kúpil prvý android telefón som používal Google ako emailovú schránku , google+ používam tiež a ešte do adsense či jak sa to volá aj to .
Ak sa môžem spýtať aký bol váš prvý android telefón ? Môj Samsung Galaxy Ace(GT-5830) potom , Samsung Galaxy S (i900) a teraz G300vku
Saválo Rytmus katéé
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
G300 je muj prvni
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Kontaktovat uživatele:
T-mobile G1 alias HTC Dream
Samsung Galaxy Note 9