špatný gesto
špatný gesto
Děcka, jak mám odblokovat telefon, když jsem použila 15x nebo kolikrát blbé heslo a nejde mi gmail???? Všichni radíte hard resert a mě to nějak nejde popřipadě , znáte někdo něco jiného????? Díkes za radu
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Re: špatný gesto
Tak špatný heslo nebo gesto.Jinak téma o tom je tady viewtopic.php?f=4&t=208 .A hardreset,vytáhni baterku na 10sek,dej z5,zapni držením power a volume + a pak v recovery dej factory reset.
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Mitsuu sem dal odkaz, kde se to řeší (zkus něco z uvedených postupů) + návod na hardreset. Něco z toho by mělo pomoct. Pokud budeš dělat ten reset do továrního nastavení, tak po naběhnutí do recovery módu se tam pohybuješ klávesami na snížení / zvýšení hlasitosti a vybranou položku potvrdíš zapínacím tlačítkem (power). Další možností by pak byla už jedině přeinstalace firmwaru. Oba postupy ale odstraní veškerá uživatelská data z telefonu (bude jako vybalený z krabičky).
Ony ty gesta jsou docela zrádný. Pokud se to několikrát splete a telefon se zablokuje, tak to jde pak těžko napravit. Radši používat klasickej zámek nebo odemčení s heslem a to si pro jistotu ještě někam zapsat.
Ony ty gesta jsou docela zrádný. Pokud se to několikrát splete a telefon se zablokuje, tak to jde pak těžko napravit. Radši používat klasickej zámek nebo odemčení s heslem a to si pro jistotu ještě někam zapsat.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
ja pouzivam ciselny pin zatial ma nezradil