Přidej se

B937 (Vodafone) - Android 4.0.3 (ICS) - zkušenosti

Oficiální firmwary, custom ROM, kernely ap.
parezzbablu
Neregistrovaný uživatel

Re: B937 (Vodafone) - Android 4.0.3 (ICS) - zkušenosti

Příspěvek od parezzbablu »

Netuší někdo, kde by mohl být zakopaný pes?

Jinak velké Díky pro Exp (=EXPERT?).

parezzbablu
Zařízení: Huawei Ascend Y300
Firmware: B199

Synchronizace už funguje přes My Phone explorer clienta. Nicméně netuším proč nechce kominukovat přes soft od Huawei.

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Příspěvek od Exp »

parezzbablu píše:Takže nainstalována verze U8815V100R001C00B952, ten original od Huawei, Android 4.0.3. Nemůžu zatím soudit jak moc je to rychlý... Malinkatý mínus je to, že je to anglicky...
Anglicky? Není tam čeština v nastavení? Pokud nainstaluješ tuto verzi z telefonu z češtinou, tak by tam být měla. Používáš sim kartu od Vodafonu? U nových vodafone telefonů, které jsou teď v prodeji se musí nejdřív vložit jejich sim karta, aby si to natáhlo češtinu. Jinak tam čeština chybí. Možná je to stejný případ.
parezzbablu píše:Synchronizace už funguje přes My Phone explorer clienta. Nicméně netuším proč nechce kominukovat přes soft od Huawei.
Já s připojením přes originální software od Huawei nemám problém. HiSuite jsem před časem zkoušel a všechno fungovalo. Možná bych ještě udělal formát paměťové karty, vnitřního úložiště a tovární nastavení. Měl bys jistotu, že to máš všechno čisté.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

parezzbablu
Zařízení: Huawei Ascend Y300
Firmware: B199

Díky za rady.
Češtinu jsem objevil, asi dvě hodiny po tom co jsem napsal, že tam není :-), nějak jsem pak neměl čas to sem napsat. Teď jsem byl tejden na lyžích, v podstatě bez přístupu k internetu.
S tím formátem karty a úložiště to vyzkouším až bude nějaká chvilka.

Co se týče systému a volné paměti:
- když vše "killnu" (ES task manager) takmá telefon volné cca 154MB volné paměti
- po nějakém čase (pár minut) se rozedou nějaké aplikace (nevím které přesně, a nevím jestli je nedokážu v nastavení nějak vypnout aby se nezapínaly), tak zůstává cca 40-60MB volné paměti
- telefon se sytémem ICS 4.0.3, verze U8815V100R001C00B952 jede naprosto v pohodě (během týdne se mě jen dnes stalo, že se sám zrestartoval (netuším proč), ale naběhlo vše normálně...

Jediný problém co jsem zaznamenal, tak je ten, že mě padají aplikace na trackování (TrekBuddy, Sporttracker,Iski tracker). Prostě nějaký čas normálně jedou, zapisují, vše OK, a pak, naprosto nepravidelně se aplikace ukončí. Předpokládám, že kdyby to byl problém aplikace, tak to nebudou dělat všechny... Teď mě napadá jestli by to nemohlbýt problém s tím, že je aplikace nainstalována na SD kartě...

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Příspěvek od Exp »

To padání aplikací se začíná objevovat nějak často. Mrkni tady: viewtopic.php?f=4&t=298
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

Leonardis
Zařízení: Lenovo K5 Note
Firmware: Android 6.0
Operátor: T-Mobile

Příspěvek od Leonardis »

nasadil bych B952 General V., ale jestli chceš mít záruku tak bych se vrátil do GB verze 2.3.6

Puget
Zařízení: Apple iPhone X
Firmware: iOS 12.4
Operátor: China Unicom

Příspěvek od Puget »

Proc by mel přicházet o zaruku přechodem na 952gv?
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

scarabeus
Zařízení: Huawei Ascend G700
Firmware: G700-U20
Operátor: Vodafone

Příspěvek od scarabeus »

Puget píše:Proc by mel přicházet o zaruku přechodem na 952gv?
Myslím, že to myslel jako záruku funkčnosti :)
JB 4.2.1

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od michalkalensky »

mě se třeba v GV strašně rychle vybíjí baterka :( nevydrží ani 1 den :( a v GB mě vydržela až 3 dny :)
jak to?

scarabeus
Zařízení: Huawei Ascend G700
Firmware: G700-U20
Operátor: Vodafone

Příspěvek od scarabeus »

Tak se podívej, co máš za spuštěné aplikace. Tohle není problém ICS - u mě se naopak přechodem z GB na ICS výdrž baterie zlepšila.
JB 4.2.1

Odpovědět