hra na
Re: hra na
Jak už název napovídá je to pro malé děti
Třeba Tě to vůbec nechytne.
Taková skákačka...
To Frontline commando jede bez připojení k netu
Třeba Tě to vůbec nechytne.
Taková skákačka...
To Frontline commando jede bez připojení k netu
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
tak ten townsmen ma neprestane bavit kazdemu som dal meno a staram sa aby mi moji zlatusikovia neumreli to frontline myslim ze mi to padalo alebo sekalo ale kedze hz mam root idem vyskusat vecer napisem
EDIT: kedze som nedal specifickejsi nazov temy..poradil by mi niekto hru s tankami priblizujucu sa world of tanks? taku co zvladne y300 a nehra sa z pohladu z hora..vela je tam hier maju vela mb a nechce sa mi to vsetko tak ked ma niekto skusenosti s takymi hrami a je taky milyy a poradi mi?
EDIT: kedze som nedal specifickejsi nazov temy..poradil by mi niekto hru s tankami priblizujucu sa world of tanks? taku co zvladne y300 a nehra sa z pohladu z hora..vela je tam hier maju vela mb a nechce sa mi to vsetko tak ked ma niekto skusenosti s takymi hrami a je taky milyy a poradi mi?
-
- Zařízení: Xiaomi Hongmi a y300
- Firmware: Miui 4.2.2 a CM 10.1
- Operátor: Mobil.cz
Jednoznačně Tank MMO Battles. Je to přejmenovaný Blitzkrieg MMO.
A co Turbo kids? Líbí?
To Frontline comando se mi nesekalo ani nepadalo.
Jedinou tankovou hru mám Tank1990. Je to retro hra. To ale nebude to co hledáš
To Frontline comando se mi nesekalo ani nepadalo.
Jedinou tankovou hru mám Tank1990. Je to retro hra. To ale nebude to co hledáš
Naposledy upravil(a) Pavel dne 7. 5. 2014 13:00, celkem upraveno 1 x.
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
-
- Neregistrovaný uživatel
Frontline Comando jsem na hrával na G300 i Y300 Ale Frontline Comando 2 uz na G300 nerozjedeš ale na Y300 mě to šlo
Tu dvojku Frontline jsem nezkoušel,takže nevím.
-
- Neregistrovaný uživatel
no ani to zkoušet nemusíš,fakt ti to nepůjde
Já to ani nechtěl zkoušet
Ale když říkáš že to nejde tak Ti věřím.
Ale když říkáš že to nejde tak Ti věřím.
super hry diky chlapci mam co hrat
EDIT: nasiel som super hru.. adventure town..celkom ma bavi je tam "pekna" grafika a da sa bez wifii
EDIT: nasiel som super hru.. adventure town..celkom ma bavi je tam "pekna" grafika a da sa bez wifii
Na ty Simpsons wifi nepotřebuješ. Já to hraju přes mobilní data a funguje mi to. I když už mám sníženou rychlostromco4444 píše:Zdravim. Poradil by mi niekto hru taku kde by som si mohol stavat vlastnu dedinu ale taku kde netreba wifi a niesu tam draci a pod. hram simpsons tapped out ale tam treba wifi:(
A to je co říct. Sice to není žádná velká rychlost ale po načtení už to pak valí dobře.