špatný zvukový výstup do sluchátek
špatný zvukový výstup do sluchátek
Zdravim, mám problém všude se o tom píše,ale nikde jsem nenašel jak problém vyřešit. S P6 jsem spokojen ,ale hrozně mi vadí jak hraje do sluchátek, hlasitost velmi špatná a bassy ty tam skoro nejsou..o originálních sluchátkách ani nemluvě . Koupil jsem sluchátka Koss porta pro aby skusil co telefon dovede a pořád stejný výsledek. Nejhorší telefon na přehrávání co jsem doposud vlastnil a to beru v potaz i telefony co ještě neměli operační systém . Chtěl bych se tedy zeptat zda by někdo nevěděl jak problém vyřešit. Zkoušel jsem app na volume boost atd nic nešlo. Dále jsem nahrál nejnovější ROM B125 bez sebemenšího rozdílu. Budu rád za všechny rady děkuji
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Re: špatný zvukový výstup do sluchátek
Co použít tohle http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2417117 a něco o tom je i tu http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2415736 (teda pokud máš root).A na basy tam není žádnej equalizér nebo tak?Má to DTS ne?Co třeba jinej přehrávač?
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
Děkuji moc první návod klapnul .. Hraje parádně. Tady návod ->alternativa pro vyšší hlasitost reproduktoru u telefonu:
(root nezbytný) jděte do kořenového root adresáře - Root/system/etc/audio/codec složku odstraňte -- restartujte zařízení !
(root nezbytný) jděte do kořenového root adresáře - Root/system/etc/audio/codec složku odstraňte -- restartujte zařízení !
Ahoj, nechtěl jsem zakládat nové vlákno, tak to vrznu sem. Chtěl bych se zeptat jak nastavit vlastní melodii ke konkrétnímu kontaktu. I když jsem kontakty nakopíroval do telefonu a u konkrétního kontaktu nastavil vlastní melodii v mp3, stále vyzvání ta, kterou mám zvolenou pro všechna volání. Mám verzi firmware B125. Děkuji za odpověď.
Zdravim tak po 14 dnech co jsem uskutečnil návod viz hore se smazáním složky codec jsem zjistil, že lidi k s kterýma telefonuji, slyší chrastění , špatně mi rozumí ....takže jsem vrátil složku codec a závada odstraněna... Ve složce codec je plno souborů kdyby někdo věděl jaký patří k mikrofonu , tak bych byl velmi rád..Protože bud budu poslouchat kvalitní musiku nebo mě lidí dobře uslyší ..takový kompromis se i nelíbí b...Prosím o radu děkuji
Tak jsem na to přišel.....Neodstraňujte soubor codec stačí přejmenovat soubor. nebo smazat...který zpracovává sluchátek je / system / etc / audio /codek / asound_UEDGE_ce_NDL.dat
chtěl by jsem se zeptat k čemu je ten root a kde ho seženu diky
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Co se třeba naučit používat volbu "Hledej"? viewtopic.php?f=28&t=1330
Samsung Galaxy Note 9
-
- Zařízení: Huawei Ascend P6
- Firmware: B104 (T-Mobile)
- Operátor: T- Mobile
Mám root.. Proč mi ta složka nejde smazat, ani jeden samostatný soubor, a ani přejmenovat? ALe normálně je vidím...
Chcem sa opýtať či existuje ešte nejaký iný spôsob zvýšenia hlasitosti bez toho aby sa musel robiť ROOT? Zatiaľ ho robiť nechcem a aktualizácia na KitKat v tomto prípade nič nenapravila. Nechápem prečo na to Huawei kašle keď by sa to pravdepodobne dalo vyriešiť malou aktualizáciou...