Používáte fólie na displej?
Re: Používáte fólie na displej?
Právě že u kvalitní fólie bubliny za několik dní po nalepení pěkně zmizí. Není fólie jako fólie.
ja som si kupil tieto a so spokojny ziadne bublinky
Kód: Vybrat vše
http://www.ebay.com/itm/New-3x-MATTE-Anti-Glare-Screen-Protector-Guard-Cover-Film-for-Huawei-Ascend-G300-/290841282908?pt=PDA_Accessories&hash=item43b77dc95c&_uhb=1
-
- Neregistrovaný uživatel
Já si použití mobilu s velkým displejem bez fólie už nedokážu představit. Koupil jsem si ji i na g300.
Ne folii nepoužívám, jediné na co dávám pozor je aby telefon nepřišel do kontaktu s klíčema v kapce. A je to v pohodě.
-
- Neregistrovaný uživatel
také fólii nepoužívám a ani tak nic nehlídám a nemám jediný škrábanec
Ale tel. mám boužel v servisu
Ale tel. mám boužel v servisu
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
taky nepoužívám fólie, mám jenom takovej jakoby obal na mobila a na skle skoro žádnej škrábanec, je věčně od otisků takže to ani není vidět
mobila do toho už ani nedávám, když ho dávám do kapsy tak aby byl displejem k tomu obalu.
mobila do toho už ani nedávám, když ho dávám do kapsy tak aby byl displejem k tomu obalu.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Já folii na mobilu mám.Našel sem co sem kupoval už kdysi ma LG,ale z ní se né a né ani po dvou letech odlepit ta původní,tak sem tu universální mrskl na ascenda Výhoda je,že je hranatej,takže se to nemusí složitě ořezávat ten tvar a folie nějak ovládání nebo čitelnost nezhoršuje,i když se mi zdála docela "tlustá".
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
Fólii nepoužívám, jen pouzdro. Displej poškrábanej nemám. G300 mám od října 2012.
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
G300 mám cca. od listopadu a začínají se na něm objevovat škrábance a možná i rýhy?
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Jollynko
- Zařízení: Huawei G300
- Firmware: PAC man [JB 4.2.2]
- Operátor: o2
Ja mám túto fóliu a je naozaj svkelá. Tie odtlacky prstov ma isli znicit teraz ich je o dost menej, a aj odlesk nie je taky strasny. Mám ju presne pol roka a uz uvazujem ze ju vemenim, lebo zachranila uz par obstojnych padov
6ks za tu cenu
6ks za tu cenu
Kód: Vybrat vše
http://www.ebay.com/itm/6-x-Filmex-Screen-Protectors-for-Huawei-Ascend-G300-Anti-Glare-Matte-Guards-/261189756936?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_RL&hash=item3cd01f6808