Přidej se

Super nákup NEJEN Huawei

Libovolný pokec na jakékoliv téma
itomisak
Zařízení: S7 EDGE
Firmware: Original
Operátor: Vodafone

Super nákup NEJEN Huawei

Příspěvek od itomisak »

Rád bych se s vámi podělil o skvělého (nejen)prodejce mobilů ... upozorňuju, že se s tímhle člověkem neznám ... jen mě potěšio jak dělá svojí práci a někomu by se to mohlo hodit .... (pokud by to adminům vadilo klidně to smažte)

Na FaceBooku jsem narazil na kluka prodává nové telefony, nebo mu pošlete svůj mobil a on ho trochu "potuní". Lidi jsou s jeho prací nadmíru spokojení a musím říct, že se mohu (i když nepřímo) přidat k "vychvalovatelům" jeho práce, protože jsem měl možnost držet v ruce dva jeho kousky a SMEKÁM ...
Všechno si můžete zkontrolovat na jeho FB stránce, nebo WWW stránce nebo i na Aukru kde prodává ty nové kousky - samozřejmě taky vyladěné.

Obrázek

http://www.facebook.com/Android.Asistent

http://android-asistent.na.aukro.cz/

http://android-asistent.cz
SamSung S7edge

mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Firmware: Android 9
Kontaktovat uživatele:

Re: Super nákup NEJEN Huawei

Příspěvek od mitsuu84 »

Jako nevím,ale prodává Ascend G510 za 4700kč a u VF ho seženeš za 3300kč.Mi moc výhodný nepřijde,navíc Huawei a celej popis pak se tejká i s fotkama samsungu.A ostatní inzeráty to samo,předražený všechno skoro,viz Ascend G700,na heurece od 5890kč,on za něj chce 7tis.Tohle je spíš podle mě pro lidi,co o androidu vůbec nic nevědí a nechaj se natáhnout bez mrknutí oka.Nebo se pletu?
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

itomisak

Příspěvek od itomisak »

Ano - zaplatíš o něco víc než na krámu ... Jenže na krámu koupíš mobil a tečka. Od něj ten telefon dostaneš s aplikacema ... s FULL a LEGAL aplikacema ... koukni do aukcí ... plus ti ho doladí přesně podle tvých požadavků ... takže pokud NORMÁLNÍ člověk dostane tenhle telefon, prostě ho začne používat a nemusí s ním nic dělat, instalovat a tak. Pokud by byl pro tebe nebo pro mě tak jsou to zbytečné peníze navíc, bo my to stejně převrtáme podle svého :twisted: :twisted: :twisted:
SamSung S7edge

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Nevím no,u Xiaomi Red Rice tam má o min litr dráž jak jinde.To si radš aplikace natahám sám a nastavím si to dle sebe během chvilky,než dávat litr v podstatě za nic.Nacpe ti tam aplikace placený,který mu zaplatíš (nebo sou patschlý/cracknutý),pač pokud vím,placený aplikace jsou provázaný s google učtem,takže když ti tam natahá placený aplikace,ty to pak koupíš,dáš svůj učet tak je ani neaktualizuješ ne?
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od michalkalensky »

souhlasím s Mitsuu :) A ano app už se ti neaktualizují :lol:

itomisak

Příspěvek od itomisak »

Jenže spousta lidí se s nastavováním telefonu atd nechce zdržovat už proto, že tomu nerozumí. Prostě si chtěj koupit mobil, zapnout a používat. Takových znám víc než dost ... a třeba s jedním takovým (po)uživatelem jsem 10 let ženatý :lol:
Proto říkám, že tenhle tip není pro nás "magory" ale pro jiný typ lidí ...
SamSung S7edge

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Jenže i tak,litr za warez aplikace?(někde je rozdíl i vc jak litr viz Ascend G510) :lol: Ale jo,jak sem psal,tohle pro lidi co o androidu nic neví,nechaj se odrbat a ještě za to poděkujou a sou za to rádi :lol: .Takhle se kšeftuje :D
Samsung Galaxy Note 9

itomisak

Příspěvek od itomisak »

Dneska lidi platí nekřesťanský peníze za všechno ... Kamarád jezdí autem a dělá lidem "nákupní tašku" ... zavolají nebo pošlou email, on jim nakoupí, doveze do bytu a oni mu zaplatí ... já nad tím kroutím hlavou a on ... jezdí mercedesem ... njn ...
SamSung S7edge

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Však jo,kdo umí,umí,kdo neumí tak čumí :lol: .Ale tohle je mazec no,se tomu musím smát :D
Samsung Galaxy Note 9

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40

Příspěvek od Exp »

Já osobně bych se bál něco takového koupit. :) A rozhodně bych měl raději levnější fungl nový mobil přímo z obchodu než takto od někoho upravený, rozbalený a nevědět co s tím kdo dělal. Ale asi teda nebudu cílovka. :)

Jinak tohle téma je ve špatné sekci (není to inzerát a navíc porušuje poslední pravido inzerce: viewtopic.php?f=10&t=873). Takže přesunuto. ;)
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

Odpovědět