Gigabyte GSmart ROMA R2
Re: Gigabyte GSmart ROMA R2
Honor 3C jj ten je hezký ale já tel. potřebuji tudíž nemohu čekat půl roku.
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Co tohle http://www.mall.cz/pda-smartphone/gocle ... 450q-cerny ?Tam se uvádí android 4.2 , 4jádro,1gb ram,cena 3290kč a doprava zdarma.
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
Parametry pěkné ale moc recenzí na to není a když tak se prý lepí displej na sklo.
- mitsuu84
- Kontaktovat uživatele:
Nevím,jako ani ta Roma nebude za ty peníze něakej extra zázrak si myslím.A co do značky tak GSmart a GoClever sou na tom podle mě stejně kvalitou atd.
Samsung Galaxy Note 9
No dnes už balím jdu přemýšlet do pelechu. Je to oříšek hold zda se rozhoupat a zkusit něco co není prozkoumané. Jinak mám tablet od GoClever a je to teda dílo že bych ho hodil za plot ale je dětí
- mitsuu84
- Kontaktovat uživatele:
Mě osobně se ten 450Q líbí.A navíc když ho vemeš přes e-shop,máš lhutu na vrácení bez udání důvodu kdyby se ti nelíbil a pak můžeš vzít tu Romu třeba,nebo uplně jinej .Já si myslím že za necelý 3300Kč je to dobrej poměr cena/výkon (Android 4.2,4jádro,1gb ram atd)
Samsung Galaxy Note 9
- Androidě
- Zařízení: Motorola Moto X
- Operátor: Kaktus (by T-Mobile)
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně ten GC 450Q má na konci ono magický "Q" verze bez něj měla dual a jné cpu/gpu
450 Q
MediaTek MT6589 1,2 GHz (Quad Core Cortex A7),GPU SGX544
450
MediaTek MT6577 1 GHz (Dual Core Cortex A9),GPU SGX531
Jako můžu říct jediný, jestliže s dualcore jsou telefony rychlé, tak s quad to lítá jak pekelná svině, žádná ladnost pomalé stmívání, zoomování jako u WP či iOS (u toho je to ale myslím schválně) prostě to tam pere co to dá div se nepřekotí...tak snad to oi po měsíci bude stále stejně dobře šlapat a jelikož 4.2JB na rozdíl od novější který ovšem tyhle značky nikdy oficiálně asi nedostanou, nepodporuje funkci uklidu nebo spíš defragmentace TRIM, je dobré použít nějaký ten lagfix z google play a aspoň jednou za týden telefony vypnout/zapnout ono se to v návodech i u těch hloupých founů, čas od času objevuje také, aby se zkrátka pamět pročistila a halvně a mitsuu84 je toho názoru také stjně jako většina, nepoužívejte ždádné brutální taskkillery...android je navržený tak že aplikace ukončí podle toho jak dlouho s nimi nepracujete sám nebo je hibernuje a podobně...max. mohu doporučit bezpečný a neškodný free nástroj CleanMaster který vám na ploše udělá ikonku a ta vyčistí RAM, tohle se týká především u modelů s 512MB já to u GB neřeším a stále mám volné paměti i po dlodenním používání v rozmezí 600-450MB přibližně
450 Q
MediaTek MT6589 1,2 GHz (Quad Core Cortex A7),GPU SGX544
450
MediaTek MT6577 1 GHz (Dual Core Cortex A9),GPU SGX531
Jako můžu říct jediný, jestliže s dualcore jsou telefony rychlé, tak s quad to lítá jak pekelná svině, žádná ladnost pomalé stmívání, zoomování jako u WP či iOS (u toho je to ale myslím schválně) prostě to tam pere co to dá div se nepřekotí...tak snad to oi po měsíci bude stále stejně dobře šlapat a jelikož 4.2JB na rozdíl od novější který ovšem tyhle značky nikdy oficiálně asi nedostanou, nepodporuje funkci uklidu nebo spíš defragmentace TRIM, je dobré použít nějaký ten lagfix z google play a aspoň jednou za týden telefony vypnout/zapnout ono se to v návodech i u těch hloupých founů, čas od času objevuje také, aby se zkrátka pamět pročistila a halvně a mitsuu84 je toho názoru také stjně jako většina, nepoužívejte ždádné brutální taskkillery...android je navržený tak že aplikace ukončí podle toho jak dlouho s nimi nepracujete sám nebo je hibernuje a podobně...max. mohu doporučit bezpečný a neškodný free nástroj CleanMaster který vám na ploše udělá ikonku a ta vyčistí RAM, tohle se týká především u modelů s 512MB já to u GB neřeším a stále mám volné paměti i po dlodenním používání v rozmezí 600-450MB přibližně
Motorola Moto X 2014 (2nd Gen.) 16GB
No ohledně rychlosti je to asi diskutabilní. Dneska jsem měl v ruce My Phone Next taky 4jádro Cortex A7 1.2GHz a při přechodu do menu je přechod trhavý jinak vše běhalo OK. No ale je to polák jako GoClever.
- Androidě
- Zařízení: Motorola Moto X
- Operátor: Kaktus (by T-Mobile)
- Kontaktovat uživatele:
No tak záleží jak to výrobce od ladí a čím vevnitř za seká, jaký použije knihovny a já nevím či ještě.
Zkoušek jsem třeba v datartu snad xpop alcatela a taky se setkal a to je dražší naproti tomu goclevery či jsem zkoušel nebo gsmart maya či Sierra a další mimo RIA s 4.0 kde to výrobce díky SYS procesům pohnojil viz android fórum a ty slapiu naprosto pekelne.
Zkoušek jsem třeba v datartu snad xpop alcatela a taky se setkal a to je dražší naproti tomu goclevery či jsem zkoušel nebo gsmart maya či Sierra a další mimo RIA s 4.0 kde to výrobce díky SYS procesům pohnojil viz android fórum a ty slapiu naprosto pekelne.
Motorola Moto X 2014 (2nd Gen.) 16GB
- davehanz
- Zařízení: iPhone 5,5s,SE,8
- Firmware: iOS 10.3.3, iOS11,12
Resite tady telefon za necele 3,5 tis... ,co chcete,aby slapal jako mobil za deset tisic????Ja tento mobil resil dost brutalne,ma uzasny design,tvar,aspon pro me,tak ho mam vyzkouseny,proklepnuty,displej je faakt dobry.Ale prijde mi az divny,co tu rozebirate a resite,nic mi po tom neni,je to vase vec a pravo,ale uvedomte si,ze se jedna o telefon za 3300Kc...Tak asi nebude tak odladeny a vychytany a kvalitni,jak mobily za deset a vic penez .
Za tyto penize,za ktery se prodava,je super pomer cena/vykon,sorry za muj nazor
Za tyto penize,za ktery se prodava,je super pomer cena/vykon,sorry za muj nazor
Naše forum, vaše forum :-)