Super nákup NEJEN Huawei
- itomisak
- Zařízení: S7 EDGE
- Firmware: Original
- Operátor: Vodafone
Re: Super nákup NEJEN Huawei
EXPe předpokládal jsem to ... proto jsem psal, že se to může smazat pokud je to proti pravidlům ...
SamSung S7edge
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Smazat by to byla škoda, je to náhodou zajímavá diskuze. Jen to bylo ve špatné sekci.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak,radš funglovku a o tisícovku levnější a doma si tam aplikace dat sám co budu chtět,jak si připlatit za warez aplikace a nevědět co s tím tam šaší krom toho ještě.Exp píše:Já osobně bych se bál něco takového koupit. A rozhodně bych měl raději levnější fungl nový mobil přímo z obchodu než takto od někoho upravený
Vidíš,to mě ani netrklo ta sekce a bod 6 v pravidelch bazaru Dík za přesunutíExp píše:Jinak tohle téma je ve špatné sekci.Takže přesunuto.
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
- itomisak
- Zařízení: S7 EDGE
- Firmware: Original
Někdy mám pocit, že se baví tatar s maďarem
Rovnou jsem říkal, že to není nic pro ty co si s telefonem rádi hrajou (že Mišivbuši), ale pro ty co chtěj telefon vyndat z krabice a používat ... ale nechtěj holej základ ale vyladěnej kousek se vším všudy jako by si s tím Mitsubiš hrál týden
Rovnou jsem říkal, že to není nic pro ty co si s telefonem rádi hrajou (že Mišivbuši), ale pro ty co chtěj telefon vyndat z krabice a používat ... ale nechtěj holej základ ale vyladěnej kousek se vším všudy jako by si s tím Mitsubiš hrál týden
SamSung S7edge
Tak jsem si procet jeho FB stranky a zarazila me tahle diskuze majitele a zakaznika....
No ona tam neni synchro jako u Samsungu, ale ja ti to udělal, je tam primo aplikace, ted nevim to jmeno a když stáhneš ted listu nahore, mas tam jeste jeden řádek níž, kde mas zapnutou synchro kvuli aplikacim z mého uctu. Az ty pridas účet, v ty aplikaci si primo zatrhnes co chces synchronizovat, ale to bude vse, u meho uctu jsou to jen data aplikaci...
Na me to pusobi, jako ze ten sikula vam proda mobil uz s prihlasenim na svuj ucet, tim jsou zajisteny aktualizace aplikaci, ktere tam nahral. Uz to si myslim, ze je v rozporu s licenci Google. Horsi ale podle me je, ze po pridani vaseho uctu a vasich aplikaci jsou veskera data aplikaci zaroven synchronizovana i s jeho uctem. A to uz mi smrdi. Ja bych tedy s mobilem prihasenym k cizimu uctu nebehal.
No ona tam neni synchro jako u Samsungu, ale ja ti to udělal, je tam primo aplikace, ted nevim to jmeno a když stáhneš ted listu nahore, mas tam jeste jeden řádek níž, kde mas zapnutou synchro kvuli aplikacim z mého uctu. Az ty pridas účet, v ty aplikaci si primo zatrhnes co chces synchronizovat, ale to bude vse, u meho uctu jsou to jen data aplikaci...
Na me to pusobi, jako ze ten sikula vam proda mobil uz s prihlasenim na svuj ucet, tim jsou zajisteny aktualizace aplikaci, ktere tam nahral. Uz to si myslim, ze je v rozporu s licenci Google. Horsi ale podle me je, ze po pridani vaseho uctu a vasich aplikaci jsou veskera data aplikaci zaroven synchronizovana i s jeho uctem. A to uz mi smrdi. Ja bych tedy s mobilem prihasenym k cizimu uctu nebehal.
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Kontaktovat uživatele:
To neva tatare,komentovat to můžem aj tak ne?itomisak píše:Někdy mám pocit, že se baví tatar s maďarem Rovnou jsem říkal, že to není nic pro ty co si s telefonem rádi hrajou
To policak: Tak to je pěkný no s tím jeho google účtem skrz aplikace atd .
Samsung Galaxy Note 9