Přidej se

Super nákup NEJEN Huawei

Libovolný pokec na jakékoliv téma
itomisak
Zařízení: S7 EDGE
Firmware: Original
Operátor: Vodafone

Re: Super nákup NEJEN Huawei

Příspěvek od itomisak »

EXPe předpokládal jsem to ... proto jsem psal, že se to může smazat pokud je to proti pravidlům ...
SamSung S7edge

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Příspěvek od Exp »

Smazat by to byla škoda, je to náhodou zajímavá diskuze. Jen to bylo ve špatné sekci. ;)
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Exp píše:Já osobně bych se bál něco takového koupit. :) A rozhodně bych měl raději levnější fungl nový mobil přímo z obchodu než takto od někoho upravený
Přesně tak,radš funglovku a o tisícovku levnější a doma si tam aplikace dat sám co budu chtět,jak si připlatit za warez aplikace a nevědět co s tím tam šaší krom toho ještě.
Exp píše:Jinak tohle téma je ve špatné sekci.Takže přesunuto. ;)
Vidíš,to mě ani netrklo ta sekce a bod 6 v pravidelch bazaru :lol: Dík za přesunutí ;)
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

itomisak
Zařízení: S7 EDGE
Firmware: Original

Příspěvek od itomisak »

Někdy mám pocit, že se baví tatar s maďarem :lol:

Rovnou jsem říkal, že to není nic pro ty co si s telefonem rádi hrajou (že Mišivbuši), ale pro ty co chtěj telefon vyndat z krabice a používat ... ale nechtěj holej základ ale vyladěnej kousek se vším všudy jako by si s tím Mitsubiš hrál týden :lol:
SamSung S7edge

policak
Zařízení: VF Smart ultra 6
Firmware: Stock

Příspěvek od policak »

Tak jsem si procet jeho FB stranky a zarazila me tahle diskuze majitele a zakaznika....
No ona tam neni synchro jako u Samsungu, ale ja ti to udělal, je tam primo aplikace, ted nevim to jmeno a když stáhneš ted listu nahore, mas tam jeste jeden řádek níž, kde mas zapnutou synchro kvuli aplikacim z mého uctu. Az ty pridas účet, v ty aplikaci si primo zatrhnes co chces synchronizovat, ale to bude vse, u meho uctu jsou to jen data aplikaci...
Na me to pusobi, jako ze ten sikula vam proda mobil uz s prihlasenim na svuj ucet, tim jsou zajisteny aktualizace aplikaci, ktere tam nahral. Uz to si myslim, ze je v rozporu s licenci Google. Horsi ale podle me je, ze po pridani vaseho uctu a vasich aplikaci jsou veskera data aplikaci zaroven synchronizovana i s jeho uctem. A to uz mi smrdi. Ja bych tedy s mobilem prihasenym k cizimu uctu nebehal. :roll:

mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

itomisak píše:Někdy mám pocit, že se baví tatar s maďarem :lol: Rovnou jsem říkal, že to není nic pro ty co si s telefonem rádi hrajou
To neva tatare,komentovat to můžem aj tak ne? :D :D

To policak: Tak to je pěkný no s tím jeho google účtem skrz aplikace atd ;) .
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

Odpovědět