Přidej se

Tapatalk 4

Programy a aplikace pro Android, rozšíření funkcí
syberius
Zařízení: Huawei Y300, Samsung N8000

Re: Tapatalk 4

Příspěvek od syberius »

Tak to jo. Já pořád jedu na starým CM 10.2 někdy z loňského podzimu. Ještě jsem se nedokopal zkusit CM 11.

Androidě
Zařízení: Motorola Moto X
Operátor: Kaktus (by T-Mobile)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Androidě »

Dřív někdo snad mitsu84 psal že zlobí upozornění na nové příspěvky, v nejnovějším updatu free verze je to čaji, mám v odebíraných téma GoClever 450q a v ty listě mám ikonku skoro furt :-) mitsuu je neuvěřitelně aktivní :D ;)
Motorola Moto X 2014 (2nd Gen.) 16GB

mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Firmware: Android 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

To sem psal já a ShockeyCzT tuším a šlo o to,že pro fórum nebyla aplikace tapatalk aktualizovaná na nověší verzu,která podporovala ten novej Tapatalk 4.U Tapatalku 2 notifikace normálně šly.Exp to pak aktualizoval na novější verzu a od té doby notifikace normálně šlapou.A hele,když si dáš widget na plochu "Fóra-Témata" a pak klikneš na nějaký téma v něm,jde ti odpovídat?
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

syntaxicek

Příspěvek od syntaxicek »

Je admin, může asi upravovat, mazat atd.. :)

Sakra, mizí mi příspěvky nebo mi ten tapatalk fakt blbne úplně? :( :D

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Kdo? A jak admin,mazání atd souvisí s tím na co sem se ptal Androiděho,nebo s těma příspěvkama předtím? :lol:
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

syntaxicek

Příspěvek od syntaxicek »

Viděl jsem tady příspěvek který nemůžu najít a byl jako poslední, asi přejdu na něco jiného než tapatalk, padá mi při najetí na zprávy a ještě mi nějak ty příspěvky skáčou :X navíc mám už tu new verzi. Jediné co mě sere na fusionX :D

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Mě až na ten wdget poslední verze Tapatalku PRO v4.4.2 funguje normálně,nepadá a ukazuje vše :D
Samsung Galaxy Note 9

Androidě
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Androidě »

mitsuu84 píše:To sem psal já a ShockeyCzT tuším a šlo o to,že pro fórum nebyla aplikace tapatalk aktualizovaná na nověší verzu,která podporovala ten novej Tapatalk 4.U Tapatalku 2 notifikace normálně šly.Exp to pak aktualizoval na novější verzu a od té doby notifikace normálně šlapou.A hele,když si dáš widget na plochu "Fóra-Témata" a pak klikneš na nějaký téma v něm,jde ti odpovídat?
čeče to mi taky vrtá hlavou...hned mi napoprvý odpovědět nešlo tak jsem myslel že mě tt odhlásil ale vše ok, musel jsem se vrátit zpět na seznam a kliknout na zůčastěné, v těch odebíraných by tomožná šlo taky nevím a pak se objevil řádek pro rychlou odpověd, těžko říct zda je chyba na foru tdy u vás nebo v tapatalk.
Když prostě vyskočí upozornění na odebírané téma že je nová odpověd a já na to kliknu, hned odpovědět nelze musím postupovat viz. výše, celkem na nic no...

Jinak stabilita perektní zatím mi app ani nejdou nežuchla...ob verzi zpět to bylo skoro pořád tehdy jsem to i psal snad ještě na y300 kldyž jsem ji měl.
Naposledy upravil(a) Androidě dne 14. 1. 2014 20:14, celkem upraveno 1 x.

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Když mi vyskočí ikonu notifikační (a že skáče furt pač mám označený celý fórum+nový příspěvky) tak odpovědět jde,přes aplikaci nomálně taky.Nejde mi to jen přes ten widget kde mám zůčastněná témata a to ani v PRO verzi ani ve FREE verzi, ani na Huawei (android 4.4.2) ani na LG (android 4.0.4).Zas nějak extra mi to neva,smazal sem widget a aspon je tam víc místa na kalendář :lol: .Mě spíš mě štve,že nevím kde je error,protože třeba uživateli syberius to normálně funguje.
Samsung Galaxy Note 9

Androidě
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Androidě »

Opravdu diný když mu to chodí nemá nějakou jinou třeba starší verzi že by to z tý nový odstranili nebo je to bug? ono apk. s tapatalkem se dá stáhnou dost...jsi mě přivedl na ten widget musím jej prubnou i když nepude hned reagovat místa mám dost a je to přehlednější než ta tupka v notifikační liště...to abych si vzal brejle a rozpoznal zda je to tt,fb pošta či aktualizace nebo buhví co jiný :lol:

Odpovědět