Přidej se

Gigabyte GSmart ROMA R2

LG, Sony, Pixel, Lenovo, Alcatel, OnePlus a další značky.
Mr.Oizo
Zařízení: Huawei Nova 3

Re: Gigabyte GSmart ROMA R2

Příspěvek od Mr.Oizo »

Honor 3C jj ten je hezký ale já tel. potřebuji tudíž nemohu čekat půl roku.

mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Firmware: Android 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Co tohle http://www.mall.cz/pda-smartphone/gocle ... 450q-cerny ?Tam se uvádí android 4.2 , 4jádro,1gb ram,cena 3290kč a doprava zdarma.
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

Mr.Oizo

Příspěvek od Mr.Oizo »

Parametry pěkné ale moc recenzí na to není a když tak se prý lepí displej na sklo.

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Nevím,jako ani ta Roma nebude za ty peníze něakej extra zázrak si myslím.A co do značky tak GSmart a GoClever sou na tom podle mě stejně kvalitou atd.
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

Mr.Oizo

Příspěvek od Mr.Oizo »

No dnes už balím jdu přemýšlet do pelechu. Je to oříšek hold zda se rozhoupat a zkusit něco co není prozkoumané. Jinak mám tablet od GoClever a je to teda dílo že bych ho hodil za plot ale je dětí :-)

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Mě osobně se ten 450Q líbí.A navíc když ho vemeš přes e-shop,máš lhutu na vrácení bez udání důvodu kdyby se ti nelíbil a pak můžeš vzít tu Romu třeba,nebo uplně jinej :lol: :lol: .Já si myslím že za necelý 3300Kč je to dobrej poměr cena/výkon (Android 4.2,4jádro,1gb ram atd)
Samsung Galaxy Note 9

Androidě
Zařízení: Motorola Moto X
Operátor: Kaktus (by T-Mobile)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Androidě »

Hlavně ten GC 450Q má na konci ono magický "Q" verze bez něj měla dual a jné cpu/gpu

450 Q
MediaTek MT6589 1,2 GHz (Quad Core Cortex A7),GPU SGX544

450
MediaTek MT6577 1 GHz (Dual Core Cortex A9),GPU SGX531

Jako můžu říct jediný, jestliže s dualcore jsou telefony rychlé, tak s quad to lítá jak pekelná svině, žádná ladnost pomalé stmívání, zoomování jako u WP či iOS (u toho je to ale myslím schválně) prostě to tam pere co to dá div se nepřekotí...tak snad to oi po měsíci bude stále stejně dobře šlapat a jelikož 4.2JB na rozdíl od novější který ovšem tyhle značky nikdy oficiálně asi nedostanou, nepodporuje funkci uklidu nebo spíš defragmentace TRIM, je dobré použít nějaký ten lagfix z google play a aspoň jednou za týden telefony vypnout/zapnout ono se to v návodech i u těch hloupých founů, čas od času objevuje také, aby se zkrátka pamět pročistila a halvně a mitsuu84 je toho názoru také stjně jako většina, nepoužívejte ždádné brutální taskkillery...android je navržený tak že aplikace ukončí podle toho jak dlouho s nimi nepracujete sám nebo je hibernuje a podobně...max. mohu doporučit bezpečný a neškodný free nástroj CleanMaster který vám na ploše udělá ikonku a ta vyčistí RAM, tohle se týká především u modelů s 512MB já to u GB neřeším a stále mám volné paměti i po dlodenním používání v rozmezí 600-450MB přibližně
Motorola Moto X 2014 (2nd Gen.) 16GB

Mr.Oizo

Příspěvek od Mr.Oizo »

No ohledně rychlosti je to asi diskutabilní. Dneska jsem měl v ruce My Phone Next taky 4jádro Cortex A7 1.2GHz a při přechodu do menu je přechod trhavý jinak vše běhalo OK. No ale je to polák jako GoClever.

Androidě
Zařízení: Motorola Moto X
Operátor: Kaktus (by T-Mobile)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Androidě »

No tak záleží jak to výrobce od ladí a čím vevnitř za seká, jaký použije knihovny a já nevím či ještě.
Zkoušek jsem třeba v datartu snad xpop alcatela a taky se setkal a to je dražší naproti tomu goclevery či jsem zkoušel nebo gsmart maya či Sierra a další mimo RIA s 4.0 kde to výrobce díky SYS procesům pohnojil viz android fórum a ty slapiu naprosto pekelne.
Motorola Moto X 2014 (2nd Gen.) 16GB

davehanz
Zařízení: iPhone 5,5s,SE,8
Firmware: iOS 10.3.3, iOS11,12

Příspěvek od davehanz »

Resite tady telefon za necele 3,5 tis... :-D,co chcete,aby slapal jako mobil za deset tisic????Ja tento mobil resil dost brutalne,ma uzasny design,tvar,aspon pro me,tak ho mam vyzkouseny,proklepnuty,displej je faakt dobry.Ale prijde mi az divny,co tu rozebirate a resite,nic mi po tom neni,je to vase vec a pravo,ale uvedomte si,ze se jedna o telefon za 3300Kc...Tak asi nebude tak odladeny a vychytany a kvalitni,jak mobily za deset a vic penez :-D.
Za tyto penize,za ktery se prodava,je super pomer cena/vykon,sorry za muj nazor :-D
Naše forum, vaše forum :-)

Odpovědět