Přidej se

Předchozí telefony

Libovolný pokec na jakékoliv téma
Androidě
Zařízení: Motorola Moto X
Operátor: Kaktus (by T-Mobile)
Kontaktovat uživatele:

Re: Předchozí telefony

Příspěvek od Androidě »

Mě se véčkový nokie vůbec nelíbili, designéři to nezvládli ted tedyx myslím ty chytré to byl humus, třeba ale 6131 nebo jak se jmenovala s S40 ta byla m oc fajn svého času jsme si na ní brousil zuby no
Motorola Moto X 2014 (2nd Gen.) 16GB

mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Firmware: Android 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Jo jo 6131 a ta je povedená.Se mi líbilo to vystřelování vrchního dílu tlačítkem v kloubu,má krásně jasnej displej a pěkný zobrazení barev a kupodivu i fotky z ní za světla byly dicky na pohodu a použitelný.Sem ty nokie měl min 4 co vím,jednu sem zlomil když sem ju v hospodě zavřel obráceně,jednu sem ztratil a dvě mám doma :lol:
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

Androidě
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Androidě »

To nic není tuším že v létě 05/06? jsem měl samusnga nějaký T 5xxx??? a ten měl motorický otevírání :) ;) ;) ;) a myslím že venkovní oled disoplej snad jedinej foun na světě u tý nokie to vystřelilo až tio telefon vyskakoval z ruky :)
Tehdy a v roce 2003 kdy Samsung začínal a dfělal výhradně véčka tak jako dns dotykáče bylo snad uplně první barevný večko snad i s TFT znám ho měl stálo 17k a dobré na mobilmanii se nechají staré modely dobře dohledat.
S tím motorkem, samung vycítil že se daří tak se snažil něčím zaujmout, opravdu to jinej foun nikdy neměl a popravdě návratu k véčkům bez os bych někdy ani nezlobil...ty jsou už apse a le kdo vi třeba zase nařídí linky v foxconnu přestavět když lidi dotykáče omrzí a začnou se shánět po klasice, mohlo by to bejt už i dřív,...často sýchám lidi jak je to klouzání po displeji a luštění titěrných nápisů nebaví a chtějí mačkat pořádné a kvalitní klávesy.
Naposledy upravil(a) Androidě dne 16. 1. 2014 1:12, celkem upraveno 1 x.

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Si pamatuju na svůj první telefon s fotákem,LG G7100,špionskéj telefon,pač měl čočku fotáku v kloubu a jako jediný Včko v tej době na trhu,mělo otočnej displej,takže si ho moh otočit,telefon zavřít a měl si vnitřní displej venku.To byla machrovinka :lol: .A jak tam máš tu Motorolu Mpx220,tak tu sem jednu dobu chtěl.resp teda málem sem měl Mpx200,ale pak to nějak neklaplo a pak sem pošilhával po tej Mpx220,al nevím proč sem ju nakonec neměl :lol:
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

Androidě
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Androidě »

JJ znám moc dobře tzaky nějak 04/05
Já měl od nich véčko ted nevím typ ale mělo displej TFD takovej levnější TFTčkovej ale lepší barvy než CSTN s 4096 tuším že měl 65k ale musel bch jej najít v katalogu...jak se hrome jmenoval

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Ta LG je začátek 2003 :D Ale vypadá furt dobře ten mobajl :lol:

Obrázek

Ale fakt nejvíc ze všech mě nadchl Siemens SX1 a pak teda T-Mobile G1(HTC Dream) :D
Samsung Galaxy Note 9

Androidě
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Androidě »

T-Mobile G1 můj první droid zánovní z MP tuším že asi 9k v létě 2009 fajn mašinka

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Můj to byl taky právě první droid.A to sem si šel pro Sony Ericsson P1i se symbianem a odešel sem z Gjedničkou,pač mě zaujala tou qwertz klávesnicou a že měla systém o kterým sem slyšel prvně :lol:.Až doma sem pak zjištoval na netu co to ten android vlastně je a hned sem si ho zamiloval :lol: :lol: A kupoval sem ju tuším napodzim 2009 normal v obchodě,půl roku používanou ale celkem drasticky,pač zadní bílej kryt byl totálně dodrbnej,oprískanej a prasknutý krycí sklíčko na fotáku (naštestí mimo čočku),chyběli v balení sluchátka a stál mě kolem 3500Kč skrz ten stav.Novej stál v T-Mobilu 9990Kč.Zadní kryt sem obrousil na jemno,znova nastříkal bílou barvou na plasty a kryt byl jak novej :lol:
Samsung Galaxy Note 9

Androidě
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Androidě »

Našel jsem to LG s TFD dislejem ale samsunga s motorickým otevíráním flipu ne na MM jsem nenašel, mrkni ;)
http://www.mobilmania.cz/katalog-mobilu ... fault.aspx

Jinak tyhle slidery od samsungu jsm měl také super founy jen to prostředí takový nezáživný...

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Tyo vysouváka sem měl jen tu LG KF310 tuším.A pak ten Emgeton,ale ten sem skoro nepoužíval,moc malej pro mě.JInak sem měl bud Včka a hlavně klasický konstrukce.Ale tyo,dřív ty telefony aspon byly nějak odlišený co do desingu a bezpečně si poznal o jakou značku jde.Ted to vše vypadá podobně ty smartphony :lol: :lol: Ale zas teda radš placku podobnou x dalším značkám ale android,jak nějaký desingově odlišný "hloupý" Včko :lol: :lol: .Stejně to je mazec,kyž si vemu jak lidi šíleli například po nokii 3210,kdo ju měl byl king.Strejc za novou dával 10tis a ten telefon vlastně nic neuměl :lol: .Já když byl na základce tak v 9tce měla mobil jen jedna holčina a to že její rodiče těžce podnikali,tak jí koupily novinku nokiu 5110 a všichni na to koukali jak na svatej obrázek :lol: :lol:
Samsung Galaxy Note 9

Odpovědět