Přidej se

Předchozí telefony

Libovolný pokec na jakékoliv téma
Androidě
Zařízení: Motorola Moto X
Operátor: Kaktus (by T-Mobile)
Kontaktovat uživatele:

Re: Předchozí telefony

Příspěvek od Androidě »

Nj to byly časy taky na 5110 vzpomínám když mi ji brácha půjčil dostali je firemní já tehdy za A1018 tdy uplně a uplně první mobil v okay v pražských Vršovicíchdal v sadě s T Twist (možná to byl ještě pegas nevím už) tuším bud 4.5 nebo 7.5....sakra ne to první nebyl moc areh, ty sady byly celkem výhodný a už se myslím i doprodával.
Motorola Moto X 2014 (2nd Gen.) 16GB

mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Firmware: Android 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Já měl uplně první mobil Motorolu T180 v twist sadě a stála necelý 4tis tuším.A po roce sem ju prodal a vzal za 2999kč Eurotel GO sadu Alcatel One Touch 303 :lol: :lol: A pak už to jelo :lol: :lol: :lol:
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

Androidě
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Androidě »

Sem blbej A1018 tedy erika jsem kuppval koncem roku 2000 v okai a pak T10 no a potom jsem koupil asi za 7.7k jste u oskara motorolu, a toby ver nebo ne naprosto uzasnej tlefon, jako designove a zpracovanim jak padnul do ruky, kontrastni talciotka BOZIII

TA motorola vypadala jako chudsi braska timeportu designove mela rysy jako tahle:
http://www.mobilmania.cz/katalog-mobilu ... fault.aspx Ovšem v sede, bytelne plsty telefonem jsi moh nekoho klidne zabit ne jako chrastitk dneska ta seda nadherne kontrastovala s gumovými klavesy co byly taky sede nahore, bila písmenka zelenej podsvicena, boky klaves světlounce sede proste fesak ale na nazev si nevzpomenu:

http://www.mobilmania.cz/obrazkovy-kata ... talogimg=1&
Z tohodle katalopgu jsem jich mel takl 40procent nemam silu to všechno vypisovat, mozna dat fotku a v editoru zasktnout cerveou ty co jsem mel jak to uvidim okamzite so vzpomenu :mrgreen:

EDIT:
Jen tak mezi nama, MM poslední dobou upadla dost a chyby v katalogu me cim dal tim vic utvrzuji ze tam uz nemam co pohldavat...skoda tech deset let bylo fajn ale poslední dva roky nestoji za nic, jak forum tak clanky, naproti tomu mobilenet jede slusne a mobilizujeme je mu v patach drzim jim palce.

Abych nezapomel, ta motorola nad kterou jsem se před editem tak rozolyval je tu:
http://www.gsmarena.com/motorola_talkabout_t2288-82.php

Jako GSM Arena je spickovej server není nic co by jsi tam nenasel tomu sakra ver, chodim tam asi dva roky.

Hodne dobra a moje první barevna motorola rok 2004 s aktivnim displejem a valstne vůbec byla tahle:
http://www.gsmarena.com/motorola_e365-492.php
Jako jeno obycejny TFTcko (v ty době vrchol vseho IPSka trunily ve stolnich PC) ale ty barvy...pral bych ti videt tu vyladenost, jako mada když jsem fotil rano kytky na balkone "si delas srandz jako bych stala u nich :-)
(mrvni barva jako foun byl bud E T250 nebo siemens MC60 uz nevim který z nich)

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Tu motorolu E365 sem měl taky,pak ještě V300 a razra.Ale já měl na motoroly "štěstí",dicky šlo o polskej dovoz a měly polovinu funkcí oproti ofiko motorol pro čr atd.

A z gsmarenou máš pravdu.I když někdy hlavně u nových modelů tam je nekompletní info a někdy i nesedí s tím co uvádí výrobce.Ale jinak tam fakt najdeš skoro vše.
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

Androidě
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Androidě »

Jo to vim oni to prubene doplnuji a když si nejsou jisti tak to radeji nechaji a nespekuluji jako jini ze...hele třeba mobil.cz teda idnes ona ta strankama ted operator stejne skupiny (pouzivam ho taky) jako v katalogu mobilu ty popisy slabota jen nejake zakladni pojmy asi pro laiky zkusenej si domysli, minimum technických vyrazi a uz jsem jim to trikrat psal když to chteji "naší jste chybu? napiste" ze se píš microSD případně starší lepe znející transflash a ne mikroSD koretor je bud debil nebo to ani nevidel a maily asi nectou maj to ho "moxc" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

EDIT:
Malem bych zapomel na znacku Panasonic tohle jsem mel a super founek dost jsem se s nim vyradil a vydrzel mi snad rok
http://www.mobilmania.cz/clanky/panason ... fault.aspx
Panasonicu je skoda, oni byli usopesnui pak se stahli...ted se asi kratce před čtvrtrokem zase vratili, chystali velky evropsky comeback ale po mesici zase zalezli, přitom snad v japonsku deaji pro operatoy nejsem si ale jsitej.
Od panasonicu jsem mel i jedno symbianovy VECKO super founek fakt ze jo a celkem rychlej nazev si nevybavim.
Pk je ještě sagem, ty jsem naststi nemel, byvali hodne poruchove a nekere modely se snad kompletovaly v CR tusim ze so i o ne, dneska funguji v tiochosti dal a trevba ta VE538 co ma ja tu pro motorolu vyrobili oni (platforma/mrtvola BREW) jiank delaji vyhradne pro operatory, smary u VF mají na svedomi všechny oni a ostatní pod jejich značkou...proste smluvni výrobce, schopen vyrobit komukoliv cokoliv co si zamene rychleji asi i kvylitnekji nez kockopec foxconn vyrabejici kde co, oni se soustreduji jen na MT.

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Já většinou když na českých webech zaměřující se na android atd najdu nějakej zajímavej smartphone,příslušenství nebo tak,stejně radš info dohledávám na gsmaréně a podobnejch zahraičních webech a nejlíp stránky výrobce atd,což u číny je někdy exreém,když se Chrom rozhodně že ten rozsypanej čaj nebude překládat.To pak poznám max obrázek telefonu a konec :lol: :lol:

Tyyyyyyo a uplně sem zapoměl že sem měl noki 5510,pokud se nepletu,první hudební telefon od nokie a možná i celkově.Tyo to byl stroj :lol:

Obrázek

A pamatuju si že kámoška měla motorolu V100 a já ju strašně chtěl (tu motorolu :lol: ) ,ale nechtěla ju prodat ani vyměnit :D

Obrázek
Samsung Galaxy Note 9

Androidě
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Androidě »

Jo znamy ale me nikdy teleony s HW klavesnici nlakay, k cemu smsky pisi minimalne a rychla data byla tehdy mitzernedostupna na maily pokud to umela.
Nokia mela i poksy s Ngage QD ale pa je prevalcovala sony s PSP Portable a myslim ze to bylo dobře, sam tu konzoli mam občas něco zaparim a na pohodlne hrani co se tyka vydrze ergonomie at knic lepšího nen.

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

No jooo,ale v době kdy ta nokia 5510 byla,tak se ve velkým smskovalo,vrchol iternetu byl WAP :lol: :lol: Smsky a prozvánění se furt dokola,to byla staršná doba :lol: :lol:
Samsung Galaxy Note 9

Androidě
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Androidě »

Další poklady co stále mám, poznáváte tyto, dnes již legendy? :) ;)

Obrázek

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40

Příspěvek od Exp »

Tak Nokia 3410 je jasná. :) A to druhý Alcatel 501 nebo 502?
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

Odpovědět