GoClever Fone 450Q
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Re: GoClever Fone 450Q
Tak baterka si určo ještě "sedne" a pak bude výdrž o něco lepší.A GPS se při prvním zapnutí většinou načítá delší dobu,ale 10min je už dost.Si to zkoušel v navigaci nebo přes nějakou GPS test aplikaci jako třeba https://play.google.com/store/apps/deta ... ss.gpstest ?
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
Pěknej telefon a recenze výborná. Díky. Za tu cenu super kup.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- Androidě
- Zařízení: Motorola Moto X
- Operátor: Kaktus (by T-Mobile)
- Kontaktovat uživatele:
GoClever Fone 450Q
Mitsuu84
Zkoušel jsem jako první google mapy aktivní vše co je doporučený a dvě app z gplay
Ohledně vydržet, se to ma trochu jinak, píši to až druhy den pac jsem tomu chtěl dat čas.
Bylo tam 60% ale po restartovani to seskocilo na reálných 20%
Dneska je to už po druhým nabití ve pořádku a snad se to nevrátí, po restartu stale 79%
Dnešní používání následovaný, 2,6MB data, volání 1:23 ostatní používání žádné mimo googlovani, nějak nebyl čas.
Tu celkovou dobu hovoru jsem musel jak trouba sčítat v protokolu, telefony s Androidem nepochopitelně celkovou dobu volání tají nebo jsem to nenašel u y300 je to stejný ne?
Exp
No jestli tenhle chaos nazývas recenzi tak díky
Zkoušel jsem jako první google mapy aktivní vše co je doporučený a dvě app z gplay
Ohledně vydržet, se to ma trochu jinak, píši to až druhy den pac jsem tomu chtěl dat čas.
Bylo tam 60% ale po restartovani to seskocilo na reálných 20%
Dneska je to už po druhým nabití ve pořádku a snad se to nevrátí, po restartu stale 79%
Dnešní používání následovaný, 2,6MB data, volání 1:23 ostatní používání žádné mimo googlovani, nějak nebyl čas.
Tu celkovou dobu hovoru jsem musel jak trouba sčítat v protokolu, telefony s Androidem nepochopitelně celkovou dobu volání tají nebo jsem to nenašel u y300 je to stejný ne?
Exp
No jestli tenhle chaos nazývas recenzi tak díky
Motorola Moto X 2014 (2nd Gen.) 16GB
- mitsuu84
- Kontaktovat uživatele:
Ja to mám takhle a jen celkovej čas. A pak v aplikaci droid stats pocty měsíčně aj atd.
Samsung Galaxy Note 9
- Androidě
- Kontaktovat uživatele:
Droid stats ok to prvni je co? app z play ne?
- mitsuu84
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo to je ten prvni tmavej screen.Dobra appka.
Samsung Galaxy Note 9
- Androidě
- Kontaktovat uživatele:
No ty v...uz to tam mam a nestacim se divit...bleskove si to naimportovalo cely ptotokol a vse mam tak cerne na bilem resp opacne bomba app tvurci by mohli navrhnout aby ji google do nektere verze androida integroval.
Neco podobneho udelal MS s data sense u wp
Neco podobneho udelal MS s data sense u wp
- Androidě
- Kontaktovat uživatele:
Ted jsem se trochu vydesil abych pravdu rekl.
Telefon pouzivam celej den, proste jen pouzivam, nestaram
Se o to zda jsem procistil seznam spustenych aplikaci kolik je volne ram a dalsi...tak si fejsuji a najednou se v notif liste objevi ikonka clean masteru. Stahnu a on mi mile sdeli "Procistit pamet (Vyuzito >90%).
Rikam si to je nejaka blbost. vse slape jak ma.necuka nezpomaluje.kouknu do nastaveni/aplikace/spustene a tam je 312MB volnych.....co k tomu dodat? toho ze cm keca jsemsi kratce vsim uz u y300 ale ze az takhle...vic nez devade? to je nejak moc i na mne...mazu a na odstraneni docasnych souboru
Budupouzivat neco jineho...dal bych SS ale zaboha nevim jak se u gc dela dukaz tedy nemam.
Vratil jsem se ale do aplikaci a uz tam 312nebylo (kdo by to rekl co ) naopak, memory management se chtel asi blejsknout a predved mi divadylko 328.343.352 367.372 zajimave.zda se ze chodi jak ma=J...u na vsechny.hen ty ony nesmysly
Jak rika lubos na dilne, co se nam stara o vozovy park: "Funguje to? Funguje, vrtal jses v tom? Ses blb"
EDIT:
K 450q par zkusenosti.
1.
Desne se mi libi a nevim tedy jak to maji nexusy lock screen.
Konkretne ikona zamecku.krouzit mohu jak je libo.vzdy udela jen to co ma.tedy ze telefon odemkne.
Nektere founy maji u smeru treba spusteni fotaku.sms.telefonu a nebo a to jsem u jednoho nesnasel.ze slo odemknout jen tahem doprava.clovek si palec lame.mozna bych uvital aby neco slo i nastavit treba nahoru kontakty.
Telefon pouzivam celej den, proste jen pouzivam, nestaram
Se o to zda jsem procistil seznam spustenych aplikaci kolik je volne ram a dalsi...tak si fejsuji a najednou se v notif liste objevi ikonka clean masteru. Stahnu a on mi mile sdeli "Procistit pamet (Vyuzito >90%).
Rikam si to je nejaka blbost. vse slape jak ma.necuka nezpomaluje.kouknu do nastaveni/aplikace/spustene a tam je 312MB volnych.....co k tomu dodat? toho ze cm keca jsemsi kratce vsim uz u y300 ale ze az takhle...vic nez devade? to je nejak moc i na mne...mazu a na odstraneni docasnych souboru
Budupouzivat neco jineho...dal bych SS ale zaboha nevim jak se u gc dela dukaz tedy nemam.
Vratil jsem se ale do aplikaci a uz tam 312nebylo (kdo by to rekl co ) naopak, memory management se chtel asi blejsknout a predved mi divadylko 328.343.352 367.372 zajimave.zda se ze chodi jak ma=J...u na vsechny.hen ty ony nesmysly
Jak rika lubos na dilne, co se nam stara o vozovy park: "Funguje to? Funguje, vrtal jses v tom? Ses blb"
EDIT:
K 450q par zkusenosti.
1.
Desne se mi libi a nevim tedy jak to maji nexusy lock screen.
Konkretne ikona zamecku.krouzit mohu jak je libo.vzdy udela jen to co ma.tedy ze telefon odemkne.
Nektere founy maji u smeru treba spusteni fotaku.sms.telefonu a nebo a to jsem u jednoho nesnasel.ze slo odemknout jen tahem doprava.clovek si palec lame.mozna bych uvital aby neco slo i nastavit treba nahoru kontakty.
Naposledy upravil(a) Androidě dne 18. 1. 2014 13:19, celkem upraveno 1 x.
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
Já bych se na clean master úplně vykašlal. Akorát si tím zanášíš systém. A jak sám píšeš, pokud všechno fuguje jak má, nemá smysl se zatěžovat nějakým čištěním a uvolňováním paměti.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- Androidě
- Kontaktovat uživatele:
Jo je to zbytecnost.
Tady je pár fotek a videí.
Přijde mi že videa jsou o něco lepší (jen to chce pevnou ruku) fotky žádná sláva, ale nic co by mi vadilo, před koupí nebyla kvalita nijak důležitá a věděl jsem o tom, vše to závisí na světelných podmínkách.
Nastavení jsem jak u fotek, tak videa nijak neměnil, vše tovární hodnoty od výrobce, prostě jsem jen spustil app a "cvakal".
Tohle bylo ve stodu u plzně
Tohle v tlučné, kde jsem si dával baštu a měl společnost
Video
GC450 Q-Test video 73.17MB
EDIT:
Jinak Fone 450Q pouziva neco podobneho jako huawei.rezim rychleho zapnuti u nich to jde vypnout tady ne.
Nabehnuti telefonu je pak otazkou asi ctyr vterin.takze patrne neco na zpusob hibernace.
V nabidce je take volba reboot.tam uz to je klasika a telefon nabiha dele.
Jak jste postrehli ani zde neni lokalizace zcela stoprocentni a obcas se setkate s neprelozenym popiskem treba zminene reboot a hlaska k potvrzeni.nebo v info o systemu wireless update.par drobku se mozna jeste nekde najde.zatim jsem si vsiml jen techto.
Dal bych screeny jsk to vypada a prostredi jako takoveho.jak jej poridit jsem zatim nezjistil.kombinace jsem zkousel vsechny.pohledam neco na g play.
Tady je pár fotek a videí.
Přijde mi že videa jsou o něco lepší (jen to chce pevnou ruku) fotky žádná sláva, ale nic co by mi vadilo, před koupí nebyla kvalita nijak důležitá a věděl jsem o tom, vše to závisí na světelných podmínkách.
Nastavení jsem jak u fotek, tak videa nijak neměnil, vše tovární hodnoty od výrobce, prostě jsem jen spustil app a "cvakal".
Tohle bylo ve stodu u plzně
Tohle v tlučné, kde jsem si dával baštu a měl společnost
Video
GC450 Q-Test video 73.17MB
EDIT:
Jinak Fone 450Q pouziva neco podobneho jako huawei.rezim rychleho zapnuti u nich to jde vypnout tady ne.
Nabehnuti telefonu je pak otazkou asi ctyr vterin.takze patrne neco na zpusob hibernace.
V nabidce je take volba reboot.tam uz to je klasika a telefon nabiha dele.
Jak jste postrehli ani zde neni lokalizace zcela stoprocentni a obcas se setkate s neprelozenym popiskem treba zminene reboot a hlaska k potvrzeni.nebo v info o systemu wireless update.par drobku se mozna jeste nekde najde.zatim jsem si vsiml jen techto.
Dal bych screeny jsk to vypada a prostredi jako takoveho.jak jej poridit jsem zatim nezjistil.kombinace jsem zkousel vsechny.pohledam neco na g play.