Přidej se

Gigabyte GSmart ROMA R2

LG, Sony, Pixel, Lenovo, Alcatel, OnePlus a další značky.
Mr.Oizo
Zařízení: Huawei Nova 3

Re: Gigabyte GSmart ROMA R2

Příspěvek od Mr.Oizo »

Proč se omlouváš názor může mýt každý. Jinak souhlas s tebou. To co tu řešíme je spíše taková hra :) Psal jsi tu o jakém modelu že máš proklepnutý? Pokud Roma 2 tak zděl co nejvíce info dost o něm přemýšlím.

davehanz
Zařízení: iPhone 5,5s,SE,8
Firmware: iOS 10.3.3, iOS11,12
Operátor: Vodafone

Příspěvek od davehanz »

Mr.Oizo: jj,mam na mysli romu 2,zjistil sem si o nem hodne,byl nekolikrat na nej kouknout v okay elektru,tam mi ho zapnuli a ja si s nim pohral,jel bez appek luxusne rychle a svizne,je prekrasny tvarem,je stihlunky,rekl bych,napodobenina P6 ;-),displej ma jasny,barvy verne a skutecne,ale zklamala me u nej jedna vec,a tou je FOTAK,ten je katastroficky,a ja fotim mobilem hodne,pak druha vec,ma slabou baterku,coz me tak nevadilo,mam k dispozic neustale u sebe nabijecku.V modre a cerne je ale prekrasny :-).
Naše forum, vaše forum :-)

Mr.Oizo

Příspěvek od Mr.Oizo »

Ty foťáky u většiny číňanů nejsou všeobecně žádný šlágr. Jak si stojí v porovnání s G300?

Androidě
Zařízení: Motorola Moto X
Operátor: Kaktus (by T-Mobile)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Androidě »

Vsehcny dychtuchtive o tento model a další GSmarty, jako kvalita dobra nebyt toho ze GB podle nekterych zdroju pouziva IPSpanely 2jakosti s par vadnymi pixely často to pisi majitele Maya a drazsi a to je co rict Sierra S1.

Mrknete na tohle téma o Roma R2 na Androidforum http://androidforum.cz/gigabyte-gsmart- ... 47678.html (modi odpusti odkaz na "konkurenci"? ono v uvozovkách, AF mi prijde ze nejak skomira....málokdo tam někdo nco napise modi na to taky kaslou...holt není cas a lidi maj asi jiny starosti)

K věci v tématu jisty clovek zminuje postupne zas..i pameti vinou provider.setting.apk tedy syst. procesu, nezabiraji na to zadne cleranery a taskl killery ty to i zhrosi.
Bohuzel se výrobce nepoucil a timhle trpel predesim model RIO také ma téma tam si poctete, u toho to vinou 512MB bylo otázkou dne dvou nekdy i během jednoho dne, zkratka výrobce rom vůbec neodladil.

U low modelu to beru ale aby se podobne zadělávala i Sierra S1 to je edy na povazernou...
Motorola Moto X 2014 (2nd Gen.) 16GB

Mr.Oizo

Příspěvek od Mr.Oizo »

Tak jsem po dlouhém váhání mezi 4 a 4.5 displejem zvolil 4. Vyzkoušel jsem si u kolegy z práce 4.5 a ten je na mě už velký. V pátek my dorazil Gigabyte domů a do dnešního dne naprostá spokojenost. Nedalo my to a půjčil jsem si i pořádnou lupu a prověřil jsem displej zda nemá vadné pixely jak tvrdí Androidě a po důkladném prozkoumání mohu zhodnotit že displej je v naprostém pořádku bez vadných pixelů. Ohledně zanášení RAM je zatím asi brzo něco hodnotit ale od pátku do dneška zatím vše stejně rychlé bez zjevného zpomalení a velikost volné RAM je stále stejná. Ohledně baterie tak jsem nabíjel v pátek v podvečer cca 17:00 a vydržel do dnešního dopoledne 12:00 kdy jsem nabíjel podruhé takže s normálním používáním pár her plus volání a SMS vydrží foun 2 dny. Jediné co zatím mohu potvrdit dle recenzí je opravdu trochu slabší hlasitost vyzvánění ale oproti G300 je to možná i o trochu lepší než u 958GV.Systém opravdu běhá svižně bez sebemenšího zadrhnutí a to dokonce i v recenzích zmiňované zadrhávání v přechodu který byl zmiňován ve videorecenzi tak žádné zadrhávání nepozoruji. jako testovací hru jsem zkusil nového Robocopa a vše běží plynule bez záseků a v porovnání s MyPhone next (má kolega) tak je znatelný i rychlejší naběhnutí hry než u MyPhone a ten jede na 4jádru. Ohledně zpracování je vše v naprostém pořádku a vše sedí nikde nic nevrže a vše lícuje jak má. Foto má porovnatelné se zmiňovanou G300 (v případě něco nahodím pro porovnání). Za mě v hodnocení kupu za 3290Kč z Mall mohu jedině doporučit a jsem nadmíru spokojen.

Androidě
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Androidě »

Tak u ROMy jsou displeje jiné, třeba už se výrobce polepšil nevím...každopádně maya a sierra na to trpí, viz. témata.

Mr.Oizo

Příspěvek od Mr.Oizo »

Třeba se něco projeví až časem uvidíme budu to čas od času kontrolovat.

Androidě
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Androidě »

No hele časem ty pixely nepřibydou to se stává zřídka kdy, tedy dle mých celkem bohatých zkušeností s panely u telefonů a monitorů. ;)

mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Firmware: Android 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

To Mr.Oizo: gratuluju k novymu telefonu ;-)
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

Mr.Oizo

Příspěvek od Mr.Oizo »

Díky mitsuu84 ;) :)

Odpovědět