Přidej se

Windows 7/8 zn. Levně

Libovolný pokec na jakékoliv téma
Odpovědět
Androidě
Zařízení: Motorola Moto X
Operátor: Kaktus (by T-Mobile)
Kontaktovat uživatele:

Windows 7/8 zn. Levně

Příspěvek od Androidě »

Co si myslíte o této nabídce? mám do toho jít?

http://www.vyhodny-software.cz/windows- ... e-premium/

Nevím proč, ale nějak se mi to nezdá...v čem je ale háček se nemohu dopídit.
Naposledy upravil(a) Exp dne 25. 4. 2014 8:02, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Téma přesunuto ze sekce "Smetiště" do "Pokec".
Motorola Moto X 2014 (2nd Gen.) 16GB

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Re: Windows 7/8 zn. Levně

Příspěvek od michalkalensky »

nedávno jsem o tom něco četl a řeknu ti jedno jediný NEKUPOVAT :lol: To už si to radši ,,kup,, někde jinde ;)

http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=4 ... re#p902353

Androidě
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Androidě »

Jo myslel jsem si že to nebude jen tak, moc děkuji za info ;) ....taky jsem si to mohl vygůůglit a nezakládat zbytečně téma co? :) ;) ;)

Zase uznej na druhou stranu, kdby něco, vážení já to koupil, tohle firma hlásala, tady máte paragon, mě do toho netahejte, to si vyřidtě s nimi no ne? 8-) 8-)

Co čtu ten odkaz, tak si vlastně koupíš štítek z vyřazeného počítače a vypálené DVD....skoro zbytečné ISO obraz si mohu stáhnout někde a pomocí MS aplikace "Windows7-USB-DVD-tool", vytvořit Bootable USB Flash Disk.

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

přesně tak! Být tebou bych to ,,koupil,, zadara ;) :lol:

Androidě
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Androidě »

No tak já je chtěl právě legálně koupit holt těch 3.5k obětuji....přiznám se, používám verzi z roku 2009 jako prerelease nebo RTM nevím, co unikla ven vč. obejití aktivace snad z lenova tehdy, prostě nechodí měsíc ale furt.

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

mezi legálním a nelegálním není žádný rozdíl ;) Vlastně jo je za legální se musí platit :lol: :lol:

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Příspěvek od Exp »

U legálních Windows máš jistotu aktualizací a podpory od Microsoftu. A taky že tam nikdo nic nepřidal nebo neupravil a že máš systém v originálním stavu. Pokud si někde stáhneš nelegální Windows, tak tam může být nějak upravená aktivace a nikdy nevíš co tam kdo přidal nebo odebral. Takže nějaké rozdíly tam být můžou. :)

Jinak k té stránkce na prodej levných licencí...mají to tam pěkně popsané a vypadá to důvěryhodně. Ale podle ceny to budou nejspíš OEM licence. Pochybuju že by za necelých 1500 kč prodávali plnohodnotnou přenosnou krabicovou verzi. A tady už je problém, protože podle licence Microsoftu se ty OEM licence vážou na konkrétní hardware (na který byly koupeny) a na nákupním dokladu musíš mít ten hardware uvedený spolu s tou licencí. Podle podmínek to musí být koupené buď s novým počítačem a nebo s komponentami, ze kterých se dá kompletní počítač sestavit - procesor, deska, operační paměť, disk, zdroj napájení a počítačová skříň. Minimálně tohle musí být na nákupním dokladu spolu s OEM licencí těch Windows 7 nebo XP. Oni se tam opírají o nějaké rozhodnutí evropského soudu, ale podle podmínek Microsoftu to asi nebude úplně ok. Já osobně bych do toho nešel. Raději něco připlatit a mít jistotu legálního systému.

To už by bylo podle mě určitě lepší koupit plnohodnotnou krabicovou verzi někde v inzerci.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

u nelegálních ti to taky nabízí aktualizace :) A nikdy ty systémy neupravuje - kdo by se stím otravoval takže origo stav a ta aktivace to je samozřejmnost bez toho by to nešlo :)

Odpovědět