Gigabyte GSmart ROMA R2
Re: Gigabyte GSmart ROMA R2
Ahoj chtel jsem se zeptat zda ma nekdo s R2 taky problem s psanim.Prijde mi ze klikam na pismeno a obcas to stiskne pismeno vedle..dalsi problem,zei nejde plynule priblizit nebo oddalit (jde to jakoby trhane).A dalsi vec,ze kdyz dam automaticky jas tak je viditelne problikavani displeje.Jakoby by nevedel jaky ma mit jas...snad nemam nakej vadnej kus :/ Diky za rady
jinak to delalo po aktualizaci i pred
jinak to delalo po aktualizaci i pred
Naposledy upravil(a) Exp dne 23. 1. 2014 9:02, celkem upraveno 1 x.
Ahoj ohledně displeje tak mě jde normálně psát jen jednou když byl připojen přes USB tak my to udělalo ale to píšou v diskuzích že to na kabelu občas dělá. A automatický jas mě nezlobí vůbec nejspíše tam budeš mýt nějaký problém na reklamaci. Ostření je takové trhané ale asi to tak má být vždy to skočí na hodnotu na kterou se to přibližuje jako 1.0 1.1 1.3 1.5
no to ostreni nevim.Predtim jsem mel g ace a ten to mel krasne plynuly.A tady mi da praci abych to vubec priblizil nebo oddalil tak to radsi delam dvojklikem nez roztahovanim prstu...i to psani mi prijde divny.Takze myslis ze je to na reklamaci s tim aut.jasem?bojim se ze mi reknou ze to je normalni nebo tak.
jeste k tomu ostreni..proste nejsem schopnej priblizit presne bod co potrebuju a lita mi to do stran a tak nez se to vubec priblizi.
jeste k tomu ostreni..proste nejsem schopnej priblizit presne bod co potrebuju a lita mi to do stran a tak nez se to vubec priblizi.
Naposledy upravil(a) Exp dne 23. 1. 2014 9:03, celkem upraveno 1 x.
Tak to mě nedělá ostření jde normál jen né plynlue ale skáče to hned na tu hodnotu přiblížení takže skokově ale není problém něco přiblížit. Nejlepší by bylo natočit video co ti to dělá ale myslím že to na reklamaci je i s tím psaním a ostřením.
no myslim,ze to nema cenu ani natacet..Kdyz tobe to normalne ostri a pise,tak je to jasny.Jenom mi jde o to,aby mi nerekli,ze je to normalni.Tak tam s tim zajdu a uvidim.A to jsem z nej mel takovou radost. Ale nez napisu blbou sms bez preklepu,tak to je doba a to nemluvim o tom,kdyz chci priblizit nakej bod na obrazku nebo na strance.
Myslel jsem ostření na foťáku ale ty asi myslíš přibližování třeba na int. stránce že? Pokud ano tam my to jde úplně v pohodě bude to v tvém případě souviset s tím špatným dotykem.
Jo no,myslel jsem priblizovani fotek a stranek,sorry.Tak je to jasny,zejtra tam s tim zkusim zajit a uvidim.
Dej pak vědět jak jsi dopadl.
Jojo dam,do konce tejdne se tam doufam dostanu.Jeste se jen zeptam.Kdyz ho nabijis taky ti dost hreje vzadu kolem fotaku?
Řekl bych že ne nějak jsem to nepostřehl.