Presne jak pises bez Rootu ty tla pri zmesk. ud. Blikat nebudou navod jak na nej jsem ti ale psal ne? Nemej z nej strach je to vratny.davehanz píše:Tak prave ho objednavam a rozhodl sem se pro cernou verzi .
no jo,jenze ta bez rootu nepujde nebo to chapu spatne a bude to fungovat na ta tlacitka?uz mam ve vsem chaoz
EDIT:
Jinak druhy den nepretrziteho pouzivani pouze pres nic letadlo,stale volna RAM 259,272,290
Nepouzivam zadny task killer ani nic podobneho pouze cas od casu promaznu nadbytecne soubory skrze clean master obcas promazu seznam spustenych aplikaci.
Tenhle goclever jej ma pristupny podrzenim domecku, priznam se ze nekdy ze zvyku drzim klavesu kontextoveho menu jako to ma spousta ostatnich.
EDIT2:
Vcera jsem zminil vydrz, po dnesku je myslim jasno, pri rozumnem pouzivani a par mb dat jako fb.maoy ci par zprav, jsou dva dny jistota.
35prich. 13 minut odchozich hovoru, pocet 9/9, vse pres BT ktere bylo dve tretiny dne zapnute a pripravene prepislat hovor do hf jabra,asi 20MB prenesenych dat, to vse beru od vcerejska chvili pred sestou ranni.
Jas byl nastaveny na auto, pouze vecer u tv dam manual a stahnu na minimum....na auto to ve tme sviti vic.
Jinak pres noc telefon v rezimu letadlo.
Zde je screen, ted mam nejakych 11% a jdu nabijet.
Zda se mi to ale na screenu malo nebo to nezapocitava letadlo...
- Spoiler: zobrazit obsah