Přidej se

Tapatalk 4

Programy a aplikace pro Android, rozšíření funkcí
syntaxicek

Re: Tapatalk 4

Příspěvek od syntaxicek »

Jj, však, na srandu, to v TT nikdo nepoužívá :D

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od michalkalensky »

mitsuu84 píše:Jeden widget zobrazuje odebíraná témata(záložky),druhej tvoje,nebo na který si reagoval a třetí je na SZ.

To michalkalensky: Blbne ti to pač máš PRO verzu 100% staženou jinde,jak zakoupenou na Gplay ;) .To je riziko "nakupování" mimo gplpay.
Stáhnul jsem ted free verzi a widget stejně nejde :(( Jde pouze ten na zprávy :)
Naposledy upravil(a) Exp dne 27. 4. 2014 10:17, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Upraven tapatalk podpis,viz pravidla!!!

mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Firmware: Android 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Ta aplikace je prostě nějaká vadná a na každým telefonu se chová jinak.Mě na třech telefonech widgety fungujou tak jak maj,ale nejde mi odpovídat,když do tématu přes widget vlezu a to ani u PRO ani u FREE verze.Tobě zas nefunguje widget vůbec,někomu šlape vše a někdo má zas uplně jinej problém s tou apkou.Nechápu to :lol:
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Zkusím je zítra kontaktovat a nasměřuji je sem na toto téma ;)

syntaxicek

To Michalkalensky: uprav si popis ;)

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

A ty si uprav taky podpis a taky hlavně obrázek podle pravidel ;)

syntaxicek

Podpis proč? :) o mém obrázku exp ví :)

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

michalkalensky píše:A ty si uprav taky podpis a taky hlavně obrázek podle pravidel ;)
Ukaž mi kde v pravidlech je to s obrázkem

Pravidla fóra:
Spoiler: zobrazit obsah
1. Je zakázáno vkládat na fórum jakýkoliv obsah porušující platné zákony a práva (např. warez apod.).

2. Je zakázáno používat urážky, nadávky nebo vulgarismy.

3. Na fóru si tykáme. ;)

Pravidla psaní příspěvků:

1. Nezakládej duplicitní témata. Před založením nového tématu použij vyhledávání.

2. Nepiš celé titulky VELKÝMI PÍSMENY. Nepiš neurčité titulky typu "Pomoc", "Problém" apod.

3. Nepiš hned pod sebe několik vlastních příspěvků v krátkém čase - používej tlačítko "Upravit".

4. Necituj poslední příspěvek. Do citace používej pouze vybranou část textu, na kterou odpovídáš.

5. Nepoužívej v podpisu Tapatalku název aplikace a zařízení. Doporučený tvar: "Odesláno z mobilu".
O podpisu je napsáno jinde a toto:
Spoiler: zobrazit obsah
"Maximální rozměry obrázku v podpisu nastaveny na 500 x 50 px. Změna se nijak nedotýká současných podpisů. Pokud někdo ale používáte větší obrázek, upravte si ho prosím do tohoto rozměru. Myslím že i těch 500 x 50 px je na podpis dost štědrých"
Takže je to spíš prosba nebo doporučení a né že musí.Takže se Michale zdrž OT a tím spíš,že ty sám si nedávno někoho poučoval at si změní podpis tapatalku a sám pak pravidla porušuješ a když tě někdo slušně upozorní,začneš se hned ohánět obrázkama a poučovat toho dotyčnýho ;) .Takže se drž tématu tapatalk!
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

jj exp o tom ví ale bavily jsme se o tom a psal mi,že tedy má být menší velikost obrázku a,že ty to porušuješ :) A ten můj podpis to bylo protože jsem zkusil stáhnout tu free na zkoužku jestli jde widget (ale taky nejde) :cry: A ještě k tomu si to ten tapatalk tam doplnil sám aniž bych si tam něco nastavoval :lol: A jinak vím,že už jsem v OT ale musel jsem odpovědět ;)

EDIT: Jinak widgety jsou i ve starších verzí třeba 2.x.x nebo 3.x.x nevíte? A pokud nějakou takouvou verzi máte funguje vám?

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Mě na starší verzi widgety fungovaly,blbne mi to až od verze 4.4.0 tuším (jak se zmenila ikona z klasické na tuhle nuvou)
Samsung Galaxy Note 9

Odpovědět