Přidej se

Galerie

Diskuze, zkušenosti, rady, návody, firmware.
bolt
Zařízení: Y300

Galerie

Příspěvek od bolt »

zdravim, nejak sem si to tu cele prosel nicmene sem svuj problem nenanasel.predem rikam ze chytry(da lis e tomu tak rikat - protoze zatim to je akorat "nasírací") telefonm celkove mam asi tyden a pul a do te doby sem volal jen tim co stalo do ctyr stovek, nejaky rooty, wikly, stocky, recovery atd co sem tu cetl je pro me naprosty vesmir, sem takovej analfabet takze je na me treba mluvit trosku jak na blbce...

mam takovy maly problem s Y300 a to ten ze kdyz priopojim telefon pres USB a zacnu kseftovat s fotkama mezi pc a telefonem, tak to je OK, ale jakmile telefon odpojim galerii uz pres ikonu na plose nevidim, proste to pise ze zadny obrazky v telefonu nemam a muzu se stavet treba na hlavu, nekdy to trva deset minut nekdy hodinu , vcera celej den nez se to nacetlo.kartu mam 8gb sandisk nevi nekdo co s tim ? k fotkam se dokazu proklikat pres spravce souboru bez problemu...

druha vec je ze v zaplave euforie a nakyho guglplej sem si nainstaloval milion blbostí a her, bouchacek a kytar, a do dneska sem vyhral asi dvacaty ipad, ifon apod, na coz me telefon rad upozornuje v horni liste ... a ted nevim co s tim pripadne ktera z tech nahranych blbosti to dela . a vsechno se mi mazat nechce 90% toho celkem pouzivam

(pripadne navod jak se domoci tech vyhranych telefonu a ipadů :D )

diky za pozornost a pripadne reakce :D

Pavel
Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4
Operátor: Kaktus

Re: Galerie

Příspěvek od Pavel »

Kdyžtak zkusit restart přes power tlačítko.
Jinak nevim.
Různé výhry bych ignoroval,tomu nevěřím.
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB

syntaxicek

Příspěvek od syntaxicek »

Když ta výhra vyjede v status baru, podrž na ni prst a dej informace o aplikaci, vyjede ti i název aplikace, popřípadě hry :)

kryspin.motyczka
Zařízení: Nokia 6300
Firmware: romy nemam rad
Operátor: TM CZ

Příspěvek od kryspin.motyczka »

co se tyce reklam - najdi si ikonu "nastaveni google", tu otevri, v ni najdi reklamy, na to klepni a odskrtni "Povolit v aplikacich prizp.reklamy google"
co se tyce prenosu fotek - kdyz pripojis mobil k pc, nastav "pripojit jako fotak", ne jako mass-storage
Linux is like teepee - no Windows, no Gates - Apache inside!
Don't be racist! Hate everyone!

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Příspěvek od Exp »

Ahoj. Pokud se v galerii nenačtou po odpojení fotky, zkus restartovat telefon.

O reklamách v notifikační liště už tady téma je a někdo tam zmiňoval i ty výhry ipadu. :) Mrkni tady: viewtopic.php?f=4&t=264. Je tam i návod na zjištění aplikací, které to způsobují.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

bolt
Zařízení: Y300

Příspěvek od bolt »

super, dekuju za rady, sice je toho jeste kopec co bych chtel mit jinak ale to treba ukaze az cas jestli to zvladnu :D napr sem chtel procenta baterky vedle symbolu a po hodine sem to vzdal, sem na to proste lama no :D

majky666
Zařízení: Huhlavej Ascend Y300
Firmware: nějaká
Operátor: mobil.cz

Příspěvek od majky666 »

Mám podobnej problém. Chci si fotky z telefonu (uložený na paměťový kartě) nahrát do počítače (win7 Home pro 64b). Telefon přes kabel připojím k počítači, tak se mi zobrazí jenom "CD-ROM" s názvem mobile partner, kde jsou nějaký dokumenty a ovladače. Pokud v menu automatickýho přehrávání kliknu na import obrázků a videí, vyskočí hláška, že tam žádný nejsou.
Telefon i počítač jsem zkoušel restartovat, nepomohlo.

LukasA
Zařízení: Huawei Ascend y300
Firmware: Náhodná KitKat ROM
Operátor: O2

Příspěvek od LukasA »

A mas nainstalovány spravny drivery??

parezzbablu
Zařízení: Huawei Ascend Y300
Firmware: B199

Příspěvek od parezzbablu »

Je pravda, že to má Y300 nějak blbě softwarově vyřešený. Taky mě to dělalo, než jsem přišel jak na to. Nicméně mě funguje tento postup:
Připojení k PC:
Připojím kabel->na telefonu stáhnu z hora roletku->kliknu na to co se mě objeví (symbol USB -taková ta vidlička) -> kliknout na velkokapactiní paměťové zařízení. A je hotovo
Při prvním připojení k PC si Wokna nainstalují nějaký ovladače, takže to může chvíli trvat, než se tel připojí.
Odpojení od PC
Dole na liště (tam kde jsou ikonky od ICQ, hodiny atp..) kliknu na symbol USB -> z nabídky vyberu "Vysunout Android" (vyskočí hláška "zařízení lze bezpečně odebrat") -> odpojuji kabel

Další možností je tahat to vzduchem přes WI-Fi vhodným programem. Např MyPhoneExplorer. Ten lze využívat i na synchronizaci kalendáře a kontaktů s PC (vyzkoušeno s MS Outlook).

Je to dostatečně polopaticky?

majky666
Zařízení: Huhlavej Ascend Y300
Firmware: nějaká
Operátor: mobil.cz

Příspěvek od majky666 »

LukasA píše:A mas nainstalovány spravny drivery??
Na USB určitě, na telefon potřebuju taky nějaký drivery? :o můžeš eventuelně postnout link ke stažení?

Odpovědět