uplny unroot
Re: uplny unroot
Chci reklamovat to tlačítko na zhasínání a zapínání obrazovky..Musím zmáčknout občas i 4 aby se vůbec zhasla nebo zapnula. Měl bych to jít teda zkusit?
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Jo tak tlačítko by na firmware nemělo mít vliv. Můžeš zkusit udělat ten unroot jen v super su a dát jim to tam tak. Museli by tam udělat tovární nastavení aby si všimli nainstalovanoho SuperSU. Ale pokud se jedná vyloženě o hardwarovou závadu tlačítka, tak si myslím že to řešit ani nebudou.
A nebo pro klid duše můžeš jet podle návodu na downgrade pozpátku a dát to komplet do původního stavu.
A nebo pro klid duše můžeš jet podle návodu na downgrade pozpátku a dát to komplet do původního stavu.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Tak děkuju, zkusím to
- Androidě
- Zařízení: Motorola Moto X
- Operátor: Kaktus (by T-Mobile)
- Kontaktovat uživatele:
Exp Dík za info a přijmete ostatní omluvu za dezinformací...měl jsem za to, ze tovární nastaveni či obnova z recovery menu,Root trvale odstraní.
Motorola Moto X 2014 (2nd Gen.) 16GB
Tak jsem to tam donesl.
Teď je otázka jestli to spraví a nebo ne
Teď je otázka jestli to spraví a nebo ne
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Jenom tak mimochodem...
viewtopic.php?f=15&t=412
viewtopic.php?f=15&t=412
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
Po továrním nastavení tam root pořád je..
- Puget
Je tam něco o továrním nastavení?
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Androidě
- Zařízení: Motorola Moto X
- Operátor: Kaktus (by T-Mobile)
- Kontaktovat uživatele:
Buď unroot nebo přehrání FW po něm (flashnutí orig ROM) máš stoprocentní jistotu že po rootu nezůstane ani památky.
Vím dělám chytrýho , kdyby Exp nenapsal že na ROOT nemá kupodivu tovární nastavení vliv , čemuž jsem do té chvíle věřil, dál bych to radil ...viz. předešlé příspěvky.
Vím dělám chytrýho , kdyby Exp nenapsal že na ROOT nemá kupodivu tovární nastavení vliv , čemuž jsem do té chvíle věřil, dál bych to radil ...viz. předešlé příspěvky.
Motorola Moto X 2014 (2nd Gen.) 16GB
- Puget
Jen mě tak ještě napadlo, kdyby se použil downgradový balíček z B958 dalo by se jít na jiný FW i přesto, že IMEI zůstalo stejný? př. 894 -> 952? Zkoušel to někdo?
To Androidě: V tom případě by možná bylo fajn upravit tvoje předchozí příspěvky tak, aby nikoho nemátly
To Androidě: V tom případě by možná bylo fajn upravit tvoje předchozí příspěvky tak, aby nikoho nemátly