Držák do auta
Držák do auta
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: Držák do auta
Zkušenost nemám, ale podle obrázku se mi zdá to rameno strašně dlouhý. Aby to pak přes tu páku nevytvářelo moc velkou sílu na přísavku a nepadalo to.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Taky mě to napadlo. Mají tam dokonce držák s ramenem 30cm dlouhým.
Myslíš že je teda lepší držák bez dlouhého ramene?
Myslíš že je teda lepší držák bez dlouhého ramene?
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
- Exp
Myslím že kratší bude lepší (mělo by asi víc držet). Ale jak už jsem psal, odhaduju to jen z toho obrázku, držák s dlouhým ramenem jsem ještě neměl. Možná že je ta přísavka dostatečně silná na to, aby to udržela. Já osobně bych bral ale kratší.
-
- Zařízení: Huawei Ascend G300
- Firmware: 4.0.3 B952
Držet bude, spíš bych viděl jako problém že při tak dlouhém rameni se to bude docela chvět. Než jsem přešel na tenhle http://dx.com/p/car-windshield-mini-hol ... -5cm-41529 používal jsem podobný a pokud nebyl opřený o palubovku, tak se mobil v držáku třepal, když bylo rameno opřené o palubovku tak se to navíc projevovalo i zvukově
Tak jsem nakonec po delší době koupil tento: http://www.autokelly.cz/#|kwYJ/6yamNJGN ... 7WRMCe1r0=
Byl v akci za 99 kč. Chystám se ho namontovat. Je potřeba nějak tu přísavku před montáží navlhčit vodou?
Edit: v krabičce je ještě samolepící kartonové kolečko, tak teď nevím zda se to lepí na sklo pod tu přísavku a nebo to tam je nějak navíc.
Poradí někdo?
Byl v akci za 99 kč. Chystám se ho namontovat. Je potřeba nějak tu přísavku před montáží navlhčit vodou?
Edit: v krabičce je ještě samolepící kartonové kolečko, tak teď nevím zda se to lepí na sklo pod tu přísavku a nebo to tam je nějak navíc.
Poradí někdo?
Naposledy upravil(a) Pavel dne 4. 2. 2014 22:06, celkem upraveno 1 x.
- Exp
Ten odkaz nefunguje. Není tam na krabičce nebo v balení návod jak na to?
Mě ten odkaz funguje
Návod tam právě není. Myslím si že se mezi přísavku a sklo nic nedává, ale zase si říkám proč tam je to samolepící kolečko (má o trochu větší průměr než ta přísavka).
Návod tam právě není. Myslím si že se mezi přísavku a sklo nic nedává, ale zase si říkám proč tam je to samolepící kolečko (má o trochu větší průměr než ta přísavka).
-
- Zařízení: Apple Iphone
- Firmware: iOS 8.1.2
- Operátor: O2
Kolečko je tam kvůli nalepení na palubovku. Aspoň tak jsem to přilepil já a pak na to chceš samotný držák.
Aha, tak to mě nenapadlo Takže přísavkou rovnou na sklo?
A na té palubce(na tom kolečku) Ti to drželo(drží) dobře?
Je lepší tam ten držák nechat na skle natrvalo a nebo ho pokaždé sundávat. Myslím kvůli přilnavosti té přísavky.
A na té palubce(na tom kolečku) Ti to drželo(drží) dobře?
Je lepší tam ten držák nechat na skle natrvalo a nebo ho pokaždé sundávat. Myslím kvůli přilnavosti té přísavky.