Přidej se

HLEDÁM - propojení pc s telefonem

Programy a aplikace pro Android, rozšíření funkcí
michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

HLEDÁM - propojení pc s telefonem

Příspěvek od michalkalensky »

Hledám nějakou app se kterou bych mohl z telefonu jít do dokumentů v pc a mohl si tak spustit nějakou hudbu a film na telefonu i když by byl pc vyplí ;) Nevíte o nějaké?

itomisak
Zařízení: S7 EDGE
Firmware: Original
Operátor: Vodafone

Re: HLEDÁM - propojení pc s telefonem

Příspěvek od itomisak »

Jako že chceš mít přístup do VYPNUTÉHO počítače? :lol:
SamSung S7edge

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

mám ntb takže úplně vyplí není nikdy :) Ale ano chci mít přístup do ntb když bude ,,zavřený,, nebo vypnutý displej ;)
Naposledy upravil(a) michalkalensky dne 31. 1. 2014 21:00, celkem upraveno 1 x.

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Nainstaloval jsem si My Control (PC) sice to není na to co úplně chci ale stejně mě to nejde :( App jsem stáhnul do ntb i telefonu, zadal ip adresu pak dal connect ale stejně se nic nestane :( Nemůže to někdo vyzkoušet prosím? ;)

itomisak
Zařízení: S7 EDGE
Firmware: Original
Operátor: Vodafone

Příspěvek od itomisak »

michalkalensky píše:mám ntb takže úplně vyplí není nikdy :) Ale ano chci mít přístup do ntb když bude ,,zavřený,, nebo vyplí displej ;)
Vypnutý display nic neznamená ... takže se chceš dostávat klasicky do počítače - do zapnutého počítače ... a pouštět z něj filmy, hudbu atd ...

Apropo "VYPLÍ" je nespisovné a ještě s hrubkou jako prase ... když už, tak "vypnutý" :lol:
SamSung S7edge

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Ano abych se dostal do ntb a mohl pouštět filmy a hudbu ;)

Njn chyba se bloudila :lol: Díky

David
Zařízení: Huawei Ascend Y300
Firmware: CM11
Operátor: TESCOMOBILE

Příspěvek od David »

Do vypleho komu se nepřipojiš... Na vše ostatní je DLNA . V telefonu bubbleupnp a v kompu serviio.
Naposledy upravil(a) Exp dne 25. 4. 2014 11:11, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Upraven podpis tapatalku,viz pravidla!!

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Příspěvek od Exp »

Sdílení mezi PC a Androidem by měl umět i ES File Explorer. Je to oblíbený správce souborů, stáhneš ho zdarma z Google Play. Počítač a telefon musíš mít ale na síti propojené (např. na stejné WIFI, kabel + wifi na jednom routeru apod.). Pak musíš v nastavení Windows na počítači zapnout sdílení souborů (je to někde v ovládacích panelech v centru síťových připojení). Můžeš tam nastavit buď sdílení celého disku nebo jen vybraných složek apod. Takže využíváš jen vestavěné nástroje ve Windows, žádný program do PC instalovat nemusíš. A pak ještě správně nastavit ES File Explorer. Tam se přepneš na LAN Shares (LAN sdílení, nevím jak přesně to teď je v té novější verzi), klepneš na Scan a aplikace by měla automaticky vyhledat počítač. Případě ho přidáš ručně a vyplníš údaje ze svého počítače. Už je to dávno co jsem to zkoušel, ale fungovalo to. Nejsem si teď ale jistý, jestli se při spuštění souboru z PC na mobilu ten soubor nejdřív nekopíroval do telefonu a pak až nespouštěl. Na těch novějších verzích to vyzkoušené nemám, takže to kdyžtak budeš muset otestovat sám nebo třeba ještě k tomu někdo něco poradí. :)
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

nemáte někdo zkušenosti s Huawei DLNA ? Popřípadně mě vysvětlit jak to zprovoznit? :lol:

EXPE: Tak ti moc děkuji Es File Manager je přesně to co jsem hledal supr díky! ;) Ale ještě bych potřeboval poradit sim DLNA od Huawei :lol:

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Příspěvek od Exp »

David ti to napsal o kousek výš. :) Do telefonu musíš nainstalovat nějakou DLNA aplikaci. Jsou zdarma v Google Play. Např. ten Bubbleupnp, Skifta apod. Je jich tam spousta, zadej kdyžtak do vyhledávání "DLNA". A do počítače to Serviio nebo něco podobného. Počítač i mobil musíš mít na síti propojené (např. na stejném routeru). Pak to nastavit. Ale s tímto já už přímou zkušenost nemám. Přes DLNA jsem nikdy nic nezapínal.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

Odpovědět