já vím,že to to tam david dával já to zkoušel ale boužel to nešlo Ale já jsem myslel Huawei DLNA a ne serviio a to drhé Nebo na ten Huawei DLNA musíš mít ještě další programy??
Huawei DLNA ke stažení ZDE
HLEDÁM - propojení pc s telefonem
- David
- Zařízení: Huawei Ascend Y300
- Firmware: CM11
- Operátor: TESCOMOBILE
Re: HLEDÁM - propojení pc s telefonem
Michale tohle jsem řešil opravdu dlouho, mam přes DLNA připojenou telku, komp i mobil, řekl bych že jsem zkoušel snad všechny možné i nemožné programy a výsledek je že jediné co mi opravdu funguje je toto:
Mezzmo v kompu, je jednoduché na nastavení a jdou i titulky což je u jiných DLNA servrů problém, je placené ale stáhnout se da i warez (na vyzkoušení) nebo verze na tuším 14 dnu zdarma .
XBMC je idealní jako přehrávač na jinem PC (jde i na android).Má složitější nastavení ale nabízí skoro dokonalé možnosti.
BubbleUPnP UPnP/DLNAN na telefonu je nejlepší , je placené ale je svižné a jednoduché.
Přeju hodně zábavy.
Mezzmo v kompu, je jednoduché na nastavení a jdou i titulky což je u jiných DLNA servrů problém, je placené ale stáhnout se da i warez (na vyzkoušení) nebo verze na tuším 14 dnu zdarma .
XBMC je idealní jako přehrávač na jinem PC (jde i na android).Má složitější nastavení ale nabízí skoro dokonalé možnosti.
BubbleUPnP UPnP/DLNAN na telefonu je nejlepší , je placené ale je svižné a jednoduché.
Přeju hodně zábavy.
- David
- Zařízení: Huawei Ascend Y300
- Firmware: CM11
- Operátor: TESCOMOBILE
Re: HLEDÁM - propojení pc s telefonem
Huawei DLNA je brutálně pomalé a málokdy se mi připojilo k telce nebo servru, nedoporučuju.