HiSuite - správa telefonu z počítače
Re: HiSuite - správa telefonu z počítače
Pomohlo to. Jenom jsem změnil program pro správu. Používám teď "MyPhoneExplorer". Byl tam stejný problém s připojením, ale po zapnutí toho Ladění USB vše běží jak má
-
- Zařízení: Xiaomi Redmi
- Firmware: stable 15
- Operátor: Vodafone
Já právě řeším po instalaci JB 4.2.2 problém s připojením k HiSuite. Až to pořeším dám info,kdyby byl někdo rychlejší,budu jen rád
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Narazil jsem u tohoto programu na jeden problém. Když restartuju počítač a zapnu Hisuite, tak se v pořádku spustí. Když pak Hisuite vypnu a chci ho zapnout znova, tak se nic neděje. Nezapne se. Musí se zas restartovat počítač, aby to naběhlo. Máte to tak někdo taky? Nebo je chyba někde u mě? Mám nejnovější verzi, ale dělalo to i na přechozích. Díky.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Ahoj,
měl jsem taky velké problémy s HiSuite, nakonec jsem nainstaloval MyPhoneexplorer a spokojenost
měl jsem taky velké problémy s HiSuite, nakonec jsem nainstaloval MyPhoneexplorer a spokojenost
Huawei Y300
- Exp
Díky za tip. Vyzkouším. HiSuite u mě poslední dobou dost blbne.
-
- Zařízení: Huawei Ascend Y300
- Firmware: B199
HiSuite jsem používal chvíli, pořád problém s připojením, měl jsem pocit že to pracuje na principu "náhodných výbuchů". Pak jsem přešel na MyPhoneExplorer. Ten funguje spolehlivě. Hlavně při připojování se mě furt neptá na heslo jako HiSuite. Ten chtěl heslo při každým spojení...
Vyšla nová aktualizace HiSuite.
Čau, podařilo se ti nějak připojit telefon k HiSuite po instalaci JB 4.2.2? Taky s tím mám teď problém..Fotografik píše:Já právě řeším po instalaci JB 4.2.2 problém s připojením k HiSuite. Až to pořeším dám info,kdyby byl někdo rychlejší,budu jen rád
-
- Neregistrovaný uživatel
mám Hisuite verzi 1.8.10.2006 a ačkoli se chci připojit k telefonu pomocí wifi tak na telefonu jsem na wifi připojený a na pc taky akorát jsem v hisuite zdal heslo k wifi a dal jsem připojit a připojení selhalo a boužel to nejde Vám to funguje?
- Exp
Já se připojuju k HiSuite jen kabelem. Jak funguje na WIFI bohužel vyzkoušené nemám.