Timeriffic je skvělý pomocník pokud si například ve škole zapomínáte vypnout vyzvánění tak tato aplikace to zvládne automaticky za vás. Dá se tam nastavit spoustu věcí:
Hlasitost vyznánění
Hlasitost upozornění (v ICS to spadá pod vyzvánění)
Hlasitost aplikací
Hlasitost sluchátka (při volání)
Hlasitost budíku
Vibrace
Wi-Fi
Bluetooth
Režim letadlo
a možná ještě něco
Jednotlivé akce lze rozdělit do skupin, které lze samostatně vypnout a zapnout (např vypnu skupinu škola ale skupina noc je stále aktivní) a u akcí lze nastavit čas a den (Po-Ne)
Download:
https://play.google.com/store/apps/deta ... timeriffic
Timeriffic
- Punkevník
- Zařízení: Asus Zenfone 2
- Operátor: Kaktus/Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Timeriffic
Siemens A35 > Siemens M55 > Sony Ericsson K320i > Samsung S5230 > Huawei Ascend G 300 > ZTE Blade L2 > Asus Zenfone 2 > Honor 9
Re: Timeriffic
Tak díky za info, protože jsem každý druhý den u tabule díky zapnutým zvukům...tohle by tomu mělo předejít
- scarabeus
- Zařízení: Huawei Ascend G700
- Firmware: G700-U20
- Operátor: Vodafone
Tak tohle je totální bomba a díky za info. Až dostanu nový firemní telefon s Androidem, tak to bude první věc, co si tam nahraju, protože telefon používám i jako budík a už se mi několikrát stalo, že mi nějaká ... zákazník poslala třeba SMSku v 2:00 v noci, která mě bezpečně probudila.
JB 4.2.1
scarabeus ono stačí vodafone, když si v 2:30 ráno vzpomene že začíná nové zúčtovací období a má strašnou touhu ti z toho automatu poslat sms že máš zase volné minuty
- scarabeus
- Zařízení: Huawei Ascend G700
- Firmware: G700-U20
- Operátor: Vodafone
Soukromej telefon - Vodafone - mám naštěstí v jiném pokoji, takže ráno pak už jenom zkoumám, proč mi bliká ta SMS
JB 4.2.1
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Jo, tak to s tím vodafonem znám taky. Já jsem si na ploše udělal zástupce do nastavení zvuku a vždycky na noc si zapnu tichý režim. Tato aplikace to dělá automaticky, což je lepší. Díky za tip.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- Karlosek-K1
- Zařízení: LG G3, LG G Pad
Tak to je hodně dobrá aplikace, určitě ji vyzkouším, já jsem ve svém dřívějším telefonu používal aplikaci
Auto režim v letadle ...kvůli budíku
https://play.google.com/store/apps/deta ... mode&hl=cs
a tahle je ještě rozšířenější
Auto režim v letadle ...kvůli budíku
https://play.google.com/store/apps/deta ... mode&hl=cs
a tahle je ještě rozšířenější
- Karlosek-K1
- Zařízení: LG G3, LG G Pad
Zdravím, je u aplikace Timeriffic také nutnost zadávání PINu po ,,probuzení" do normálního režimu? (myslím PIN = zabezpečení sim karty.) děkuji