In-počasí
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
In-počasí
Česká aplikace na předpověď počasí. Má docela dost užitečných funkcí a hlavně widget na plochu ve 3 velikostech (2x1, 4x1 a 4x2). Je tam spousta možností v nastavení, včetně stylu ikon, vzhledu widgetů atd. Umí přidat i informaci o aktuální teplotě do notifikační lišty, zobrazovat svátky, rychlost větru a spoustu dalšího. A hlavně zobrazuje přesněji než originální vestavěné počasí + widget v Huawei telefonech: viewtopic.php?f=8&t=2818
Otestováno na G300 a funguje bez problémů.
V paměti zabírá cca 6,8 MB ram.
Narazil jsem i na článek, který je sice už starší, ale srovnával přesnost předpovědi několika aplikací. In-pocasi v něm dopadlo z těch bezplatných úplně nejlíp: http://www.svetandroida.cz/test-ktera-a ... asi-201206
Aplikace je zdarma ke stažení z Google Play: https://play.google.com/store/apps/deta ... dget&hl=cs
Otestováno na G300 a funguje bez problémů.
V paměti zabírá cca 6,8 MB ram.
Narazil jsem i na článek, který je sice už starší, ale srovnával přesnost předpovědi několika aplikací. In-pocasi v něm dopadlo z těch bezplatných úplně nejlíp: http://www.svetandroida.cz/test-ktera-a ... asi-201206
Aplikace je zdarma ke stažení z Google Play: https://play.google.com/store/apps/deta ... dget&hl=cs
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
- Zařízení: Samsung S4 mini
- Firmware: Stock 4.2.2
- Operátor: O2
Re: In-počasí
Jo, nejlepší počasí jaké znám. Po zkoušení různých aplikací jsem zůstal u tohoto. Používám dva widgety současně - 4x2 a 4x1
také používám a spokojenost a řekl bych i přesné
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Povedená aplikace.Líbí se mi aj funkce kamery,že aniž bych vylez z postele,můžu se podívat jak to vypadá venku ve městě
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
Vypadá to hezky, vyzkouším.
Jinak používám Aladina a Meteor a občas to hlásí nepřesně, ale s tím se musí počítat.
Počasí se mění každou chvíli
Vzhledově se mi líbí AcuWeather, které je v základu.
Jinak používám Aladina a Meteor a občas to hlásí nepřesně, ale s tím se musí počítat.
Počasí se mění každou chvíli
Vzhledově se mi líbí AcuWeather, které je v základu.
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
-
- Neregistrovaný uživatel
já používám Android Weather s parádními widgety a ještě mám nainstalovaný Aladin
- Jimmy.Fox
- Zařízení: Huawei Y300
- Firmware: B199
- Operátor: T-M
Spokojenost, používám.. Měl jsem několik jiných aplikací, než jsem zůstal u tohoto (v asistenci s Meteorem a jen tak pro legraci s Aladinem).. Widget mám na hlavní obrazovce, zobrazuje přesně to co mi vyhovuje..
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
Tak ještě jsem otestoval Palmary Weather, které dopadlo v tom testu přesnosti (odkaz v prvním příspěvku) úplně nejlíp. Je taky výborné, ale vracím se zpátky k In-počasí (widget v této aplikaci mi vyhovuje nejvíc - čas, datum, budík, svátky, předpověď, odkaz na článek atd.).
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Mám tak nainstalováno to In-počasí a nejde mi dát na plochu widget. Vůbec není v nabídce widgetů. Nevíte co s tím?
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB