když nějaký dám na plochu je úplně jedno jaký tak to udělá vždy to samé wiget je šedý a Prblém s načtením widgetu Za chvíli sem nahodím screen
Rozdíl v počasí Huawei G300 vs. Y300
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: Rozdíl v počasí Huawei G300 vs. Y300
A to ti nefungují žádné widgety nebo jen to počasí? zkoušel jsi to po továrním nastavení v čistém stavu (bez obnovení aplikací apod.)? Nemůže to blokovat ten Avast? Nepřesunuls po rootu nějaké aplikace z telefonu na kartu nebo nemáš to přehozené přes Link2SD nebo něco podobného? Tovární nastavení by ale pomoct mělo. Možná pak ještě zkusit udělat v recovery wipe a nebo přeinstalovat firmware.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
- Neregistrovaný uživatel
nefungují mi žádné widgety huawei a právě tovární nastavení jsem dělal a to bez obnovení app protože jsem měl vše na sd kartě a tu mám na reklamaci takže jsem všechny app instaloval znovu z GP. Blokovat avast? To tedy netuším,podívám se ale těžko Huawei app jsem nikdy na sd kartu nepřesouval a továrnní nastavení to taky fakt předtím nepomohlo a přeinstalovat firmware to ted kvůli tomu vážně nebudu když jsem nedávno dělal továrnní nastavení. Ale určutě až konečně budu moct aktualizovat na B199 od O2 tak aktualizuji ale vypadá to, že mi co máme B194 tak B199 nebude
EDIT: Tady je seznam widgetů, které fungují a nefungují
hodiny huawei - nefunguje
radio huawei - funguje
galerie fotografií - funguje
můj email - nefunguje
můj kalendář - nefunguje
můj widget - nefunguje
huawei počasí - nefunguje
EDIT: Tady je seznam widgetů, které fungují a nefungují
hodiny huawei - nefunguje
radio huawei - funguje
galerie fotografií - funguje
můj email - nefunguje
můj kalendář - nefunguje
můj widget - nefunguje
huawei počasí - nefunguje
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Tak dneska tady u Brna máme úplně zataženo a mlhu. Tady to originál počasí od Huawei píše převáženě oblačno, což by se ještě dalo, mlhu neukazuje vůbec, ale hlavně ta animace a widget ukazují polojasno a vesele si tam svítí slunce. Tak jsem ji vypnul a nahradil za české In-počasí: viewtopic.php?f=49&t=2846, na které jsou dobré reference a teď mi ukazuje přesně aktuální stav.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Vyzkoušel jsem teď všechny 3 apky na počasí co mám v telefonu a tady jsou výsledky ve stejný čas:
In-počasí: teplota 8 stupňů, polojasno, JV vítr 6.5 m/s
Aladin: 7.7 stupňů, oblačnost 64.5%, JV vítr 5.6 m/s
AccuWeather: 6 stupňů, polojasno, JV vítr 3.6 m/s
Skutečnost: 8 stupňů, polojasno až oblačno, vítr nevím, nemám zařízení na měření rychlosti větru
Celkem ta předpověď odpovídá. Nejblíže je In-počasí
In-počasí: teplota 8 stupňů, polojasno, JV vítr 6.5 m/s
Aladin: 7.7 stupňů, oblačnost 64.5%, JV vítr 5.6 m/s
AccuWeather: 6 stupňů, polojasno, JV vítr 3.6 m/s
Skutečnost: 8 stupňů, polojasno až oblačno, vítr nevím, nemám zařízení na měření rychlosti větru
Celkem ta předpověď odpovídá. Nejblíže je In-počasí
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB