Přidej se

Kód k odemčení bootloaderu neexistuje

Diskuze, zkušenosti, rady, návody, firmware.
jcienc
Neregistrovaný uživatel

Kód k odemčení bootloaderu neexistuje

Příspěvek od jcienc »

Ahoj všem, zakoupil jsem Y300 u O2, ale už třikrát jsem se snažil zažádat u HUAWEI, prostřednictvím formuláře, o kód k odemčení, nicméně pokaždé mi odpověděli, že s údaji, které jsem zadal, nemohou nalézt odpovídající klíč k odemčení. Nevíte, jak mám postupovat? Je chyba v tom, že mám telefon od O2, nebo to dělám prostě nějak špatně? :twisted: Díky, Jirka

kryspin.motyczka
Zařízení: Nokia 6300
Firmware: romy nemam rad
Operátor: TM CZ

Re: Kód k odemčení bootloaderu neexistuje

Příspěvek od kryspin.motyczka »

Je to tu zminovane uz nekolikrat. Pro jistotu si udelej screeny vsech pozadovanych udaju (imei, s/n....) a posli jim to emailem na mobile[at]huawei[dot]com ja takhle zadal kod pro svuj i manzelcin telefon,odpovedi prisly do dvou hodin. Ten formular jim nefunguje
Linux is like teepee - no Windows, no Gates - Apache inside!
Don't be racist! Hate everyone!

gambrinosaurus
Zařízení: Xiaomi Mi2S

Příspěvek od gambrinosaurus »

Já mám taky telefon od o2 a kód přišel, sice asi až na potřetí ale dorazil. Zkus jim poslat ten email ze screnama a uvidíš.

jcienc12
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od jcienc12 »

Díky za odpovědi. Já si právě nebyl jist, jestli ten formulář je funkční, nebo ne, jelikož vím, že ze začátku nefungoval a o kód bylo nutné žádat mailem. Právě proto mě zarazilo, že huawei můj telefon neznal. Tak jsem to zkusil poslat podle vašich instrukcí přímo mailem, tak uvidíme, jak to dopadne :?: Každopádně díkes, dám pak vědět :)

jcienc12
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od jcienc12 »

Tak hlásím, že kód dorazil v pořádku na druhý den ráno :D Dík všem!

gordog
Zařízení: Huawei Y300
Firmware: Fusion X
Operátor: Eurotel

Příspěvek od gordog »

BTW, neni vubec potreba cokoliv kamkoliv posilat. staci nainstalovat dc-unlocker a ten ten kod zjisti asi do minuty.. taky jsem cekal na email od huhlawejch.. a TAKY jsem tem ignorantum trikrat poslal to, co jsem na mistech jimi oznacenych, nasel. Advakrat mi prislo : spousty cinskej znaku a pak ..Maybe you has submitted the wrong information that we can’t find the corresponding unlock code .
Please check your information and re-submit to apply unlock code, and we ... mozna najdeme ten zatracenej kod!!! Do 3 dnu!!! No ale problem byl, ze ja jsem tam nic jinyho nenasel, tagze jsem poslal zas to stejny a o5 ..Maybe you are WRONG ..!!! a zas .. to uz me ale nasr[*].tvalo a a hlawne mi doslo, ze z ciny pomoc cekat nelze. No co. Taxem nasel ten unlocker .. link je.. musim se podivat jaxe tady davaj linky.. moment. Abych neudelal nejaky faux-pax...
Zeitgeist. - Film ktery je lepsi Pulp Fiction

gordog
Zařízení: Huawei Y300
Firmware: Fusion X
Operátor: Eurotel

Příspěvek od gordog »

no taxem to nigde nenasel, jen jakysi [BBCode] https://www.dc-unlocker.com/download/so ... e=FwREimE3[/BBCode] ktery vidim poprve v zivote. No ale jeste je potreba k tomu sehnat emulaci usb dongle aby to fungovalo.. asel jsem to komplet spolu asi za par minut, asi na uloz to. kdyby vam to neslo tak mi napiste.
Zeitgeist. - Film ktery je lepsi Pulp Fiction

romanhos
Zařízení: huawei y300
Firmware: Y300-97v1.1
Operátor: t-mobile

Příspěvek od romanhos »

Zdar.Jenom malý postřeh.Vyplnil jsem formulář a čekal jsem. Nic. Potom mě napadlo že bych mohl změnit email ze seznamu na gmail a ejhle druhý den mi došel mail s kodem. Je možné že to bylo opravdu tou adresou? Nevím ale zkuste to. :D

syntaxicek

Příspěvek od syntaxicek »

Ano, už to tady taky bylo zmiňované :)

davehanz
Zařízení: iPhone 5,5s,SE,8
Firmware: iOS 10.3.3, iOS11,12
Operátor: Vodafone

Příspěvek od davehanz »

Ja sem odeslal jejich formular vyplneny s gmail adresou,tak uvidime :-)
Naše forum, vaše forum :-)

Odpovědět