Medaile z olympiády
Medaile z olympiády
Tipněte si kolik naši sportovci získají v Sochi medailí. Já bych řekl tak pět.
Jaké sporty sledujete nejvíc?
Jaké sporty sledujete nejvíc?
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: Medaile z olympiády
Tak tohle je pro mě těžký odhadnout, sport během roku až tak moc nesleduju, vždycky jen reprezentace. Nejvíc se těším na hokej a pak si vyberu ještě podle programu sporty, kde budou nějací naši. Ale obecně mám zimní olympiádu radši než letní.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Já to až zas tak moc nerozlišuju, jestli zimní nebo letní, hlavně když se našim sportovcům daří. Docela mě pobavily ty fotky ze zázemí ZOH, hlavně ty dvojzáchody
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
Tak první medaile je na světě. Jaroslav Soukup získal bronzovou medailii v biatlonu, sprint na 10 km. Hned první soutěžní den a medaile pro ČR, to je paráda. Doufám, že budou přibývat další
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Dneska by mohla být další od Sáblíkové ne? Začíná to ve 12.45.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Aj Soukalova a moc nechybalo aby ste mali aj v snowboarde medailu.
- majky666
- Zařízení: Huhlavej Ascend Y300
- Firmware: nějaká
- Operátor: mobil.cz
škoda že Pančochová upadla, placka by jí neminula.
Tak Sáblíková má stříbro. Super.
A Slováci mají díky Kuzminové zlato z biatlonu.
A Slováci mají díky Kuzminové zlato z biatlonu.
Tak další medaile je na světě, a opět stříbro. Tentokrát ho vybojoval Ondra Moravec v biatlonu. Třetí medaile po třech soutěžních dnech, to je paráda. Kdyby to takhle bylo každý den tak bychom měli 16 medailí
V pořadí zemí jsme na 12. místě
V pořadí zemí jsme na 12. místě