GoClever Quantum 4
-
- Zařízení: GoClever QUANTUM 4
- Operátor: t mobile
Re: GoClever Quantum 4
mužeš mi prosmtě zkusit na kuknout jestli to tam jde najít?děkuji já nic nenašel
Ahoj,
Ja ho mam dole napraskly trosku no a premyslim jeslti bych ho vubec prodal nebo jeslti to zkusim prez servis, kdo vubec dela Goclevery?
Ja ho mam dole napraskly trosku no a premyslim jeslti bych ho vubec prodal nebo jeslti to zkusim prez servis, kdo vubec dela Goclevery?
minulost:Alcatel301, Nokie 3310, 5110, , c5,
Huavey y300, g620s prestigio 5454duo, Samsung core prime ve, Samsung ace4
aktualni Iphone5s, Nokie 6630, 6220 classic, e52 LG F60, Nexus 5x
Huavey y300, g620s prestigio 5454duo, Samsung core prime ve, Samsung ace4
aktualni Iphone5s, Nokie 6630, 6220 classic, e52 LG F60, Nexus 5x
- davehanz
- Zařízení: iPhone 5,5s,SE,8
- Firmware: iOS 10.3.3, iOS11,12
- Operátor: Vodafone
To Pepsinos: je hode dulezity,jestli mas praskly-poskozeny i displej nebo jen dotykove sklo.displej je prekryty jeste dotykovou vrstvou,u nekterych founu jde vymenit prave jen to sklo,u nekterych ne,tam musis vymenit cely ten modul,desku(ne zakladni),displej a dotykovou vrstvu.Toto ma tak treba S3 mini.
Naše forum, vaše forum :-)
- davehanz
- Zařízení: iPhone 5,5s,SE,8
- Firmware: iOS 10.3.3, iOS11,12
- Operátor: Vodafone
Taky jsem zatim nic nenasel,jeste je to asi brzo neco hledat,tel je pomerne novy
Naše forum, vaše forum :-)
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Díval jsem se po tom displeji a taky jsem nic nenašel. Jedině zkusit napsat přímo do servisu, tam by to mít měli.
Nemá GoClever u nás vlastní servis? Tady se dá objednat i svoz: http://www.gocleverservis.cz/Marek2000 píše:Ahoj,
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
- Zařízení: GoClever QUANTUM 4
- Operátor: t mobile
servis jsem kontaktoval,výměna s poštovným 850 za sklo,je prasklé jen to a musí to do polska,takže s 900 i s odesláním do servisu v Jemnicích
Ahoj, přestal mi fungovat displej a potřeboval bych nutně udělat tovární reset. Nemohl by mi někdo poslat printscreeny továrního resetu ze zakládního menu android (posouvání tlačítky hlasitosti...) Děkuji
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
GoClever Quantum 4 teď prodává e-shop K24.cz za 1729 kč v černé i bílé barvě. Mají ho v e-shopu a taky v nabídce na Aukru, kde mají 100% pozitivní hodnocení. Oproti Mallu a Korunce je to 461 kč úspora. Platí se tam sice poštovné, ale i tak se na tom dá dost ušetřit.
EDIT: Nitram97: Nevím teď jistě, ale v recovery udělat screenshoty nejdou ne? Stačí tam najet tlačítkem pro hlasitost na položku wipe data/factory reset. A potvrdit zapínacím tlačítkem.
EDIT: Nitram97: Nevím teď jistě, ale v recovery udělat screenshoty nejdou ne? Stačí tam najet tlačítkem pro hlasitost na položku wipe data/factory reset. A potvrdit zapínacím tlačítkem.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Myslel jsem vyfotit displej, vím postup, ale nefunguje mi displej jak jsem psal, potřebuji vědět kolikátá je to položka a jak se potvrdí...
Zdravím pánové! Prošel jsem si celé fórum, našel jsem jen jeden dotaz (bez reakce...) ohledně senzorů v našem GC Quantum4, funguje někomu z vás kompas? Zvláštní je, že jak v AnTuTu, tak i v dalších app., třeba Android Sensor Box, jsou uvedeny senzory - Orientation/Magnetic/Gyroscope atd. ale i když se to tváří jako že je mobil má, tak nic z toho nefunguje... Prosím o vaše poznatky, jestli se to netýká pouze mého kusu. Je čerstvý, dva dny starý, tak abych věděl co si o tom myslíte, příp. bych reklamoval. Díky!