Přidej se

GoClever Quantum 4

LG, Sony, Pixel, Lenovo, Alcatel, OnePlus a další značky.
Pepsinos
Zařízení: GoClever QUANTUM 4
Operátor: t mobile

Re: GoClever Quantum 4

Příspěvek od Pepsinos »

mužeš mi prosmtě zkusit na kuknout jestli to tam jde najít?děkuji já nic nenašel

Marek2000

Příspěvek od Marek2000 »

Ahoj,
Ja ho mam dole napraskly trosku no a premyslim jeslti bych ho vubec prodal nebo jeslti to zkusim prez servis, kdo vubec dela Goclevery?
minulost:Alcatel301, Nokie 3310, 5110, , c5,
Huavey y300, g620s prestigio 5454duo, Samsung core prime ve, Samsung ace4
aktualni Iphone5s, Nokie 6630, 6220 classic, e52 LG F60, Nexus 5x

davehanz
Zařízení: iPhone 5,5s,SE,8
Firmware: iOS 10.3.3, iOS11,12
Operátor: Vodafone

Příspěvek od davehanz »

To Pepsinos: je hode dulezity,jestli mas praskly-poskozeny i displej nebo jen dotykove sklo.displej je prekryty jeste dotykovou vrstvou,u nekterych founu jde vymenit prave jen to sklo,u nekterych ne,tam musis vymenit cely ten modul,desku(ne zakladni),displej a dotykovou vrstvu.Toto ma tak treba S3 mini.
Naše forum, vaše forum :-)

davehanz
Zařízení: iPhone 5,5s,SE,8
Firmware: iOS 10.3.3, iOS11,12
Operátor: Vodafone

Příspěvek od davehanz »

Taky jsem zatim nic nenasel,jeste je to asi brzo neco hledat,tel je pomerne novy
Naše forum, vaše forum :-)

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Příspěvek od Exp »

Díval jsem se po tom displeji a taky jsem nic nenašel. Jedině zkusit napsat přímo do servisu, tam by to mít měli.
Marek2000 píše:Ahoj,
Ja ho mam dole napraskly trosku no a premyslim jeslti bych ho vubec prodal nebo jeslti to zkusim prez servis, kdo vubec dela Goclevery?
Nemá GoClever u nás vlastní servis? Tady se dá objednat i svoz: http://www.gocleverservis.cz/
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

Pepsinos
Zařízení: GoClever QUANTUM 4
Operátor: t mobile

Příspěvek od Pepsinos »

servis jsem kontaktoval,výměna s poštovným 850 za sklo,je prasklé jen to a musí to do polska,takže s 900 i s odesláním do servisu v Jemnicích

Nitram97

Příspěvek od Nitram97 »

Ahoj, přestal mi fungovat displej a potřeboval bych nutně udělat tovární reset. Nemohl by mi někdo poslat printscreeny továrního resetu ze zakládního menu android (posouvání tlačítky hlasitosti...) Děkuji :)

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Příspěvek od Exp »

GoClever Quantum 4 teď prodává e-shop K24.cz za 1729 kč v černé i bílé barvě. Mají ho v e-shopu a taky v nabídce na Aukru, kde mají 100% pozitivní hodnocení. Oproti Mallu a Korunce je to 461 kč úspora. Platí se tam sice poštovné, ale i tak se na tom dá dost ušetřit. ;)

EDIT: Nitram97: Nevím teď jistě, ale v recovery udělat screenshoty nejdou ne? :) Stačí tam najet tlačítkem pro hlasitost na položku wipe data/factory reset. A potvrdit zapínacím tlačítkem.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

Nitram97

Příspěvek od Nitram97 »

Myslel jsem vyfotit displej, vím postup, ale nefunguje mi displej jak jsem psal, potřebuji vědět kolikátá je to položka a jak se potvrdí...

samurai70
Zařízení: GoClever Quantum 4

Příspěvek od samurai70 »

Zdravím pánové! Prošel jsem si celé fórum, našel jsem jen jeden dotaz (bez reakce...) ohledně senzorů v našem GC Quantum4, funguje někomu z vás kompas? Zvláštní je, že jak v AnTuTu, tak i v dalších app., třeba Android Sensor Box, jsou uvedeny senzory - Orientation/Magnetic/Gyroscope atd. ale i když se to tváří jako že je mobil má, tak nic z toho nefunguje... Prosím o vaše poznatky, jestli se to netýká pouze mého kusu. Je čerstvý, dva dny starý, tak abych věděl co si o tom myslíte, příp. bych reklamoval. Díky!

Odpovědět