Přidej se

Hry-Update

Diskuze, zkušenosti, rady, návody, firmware.
michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Hry-Update

Příspěvek od michalkalensky »

než jsem si aktualizoval na ICS tak jsem dal formátovat kartu pak se mi nainstaloval systém a vše se vrátilo ale dneska jsem si všiml,že u her NFS Most Wanted a Fifa 12 chybí asi celý postup ve hře.Když ty hry zapnu tak tak píšou at zapnu wifinu a doinstaluji celkem za obě hry 3 gb :( A přitom ale dříve jsem těch 3 gb stáhl a už jsem neměl žádné místo na kartě.A přitom tedka to nemám stažené ale kartu mám stejně furt plnou a chce to znovu po mě to stáhnout :( Poradte prosím :) :)

Puget
Zařízení: Apple iPhone X
Firmware: iOS 12.4
Operátor: China Unicom

Re: Hry-Update

Příspěvek od Puget »

taky mi to občas dělalo stáhno to jenom asi 3MB a jelo to, sice nevím jestli to bylo u tadytěch her.
A jinak, dělal sis nějakou zálohu?
EDIT: vzpoměl jsem si že u NFS MW mi to chtělo při každým zapnutí ověřit nějaký věci.
podotýkám že hra nebyla koupená :D
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

ano dělal než jsem si aktualizoval telefon na GV :) ale to už je asi necelý měsíc :) a nešlo to a pak za týden to šlo a od té doby jsme to nezkoušel až dneska a zase to nejde :( nfs chce stáhnout 2 gb a na to nemám místo :( a jak to,že si to samo nenašlo,že jsem si to už instaloval? :( vubec nevím co mám dělat prosím o co nejrychlejší komentáře :)

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Příspěvek od Exp »

Ještě mě napadlo...nemohlo by na to mít vliv výchozí úložiště? Pokud máš data ke hrám na kartě, možná jak se to někdy automaticky přepíná, tak to někdy jede a někdy ne. Třeba je to blbost, ale zkus to v menu přepnout.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

kde a co mám přepnout? :)

Exp

Příspěvek od Exp »

Menu - systémová nastavení - úložiště - výchozí úložiště.

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

jj mám to na kartě :) ale když se mi telefon restartuje tak se mi to nastavení zase přehodí zpátky na výchozí úložiště :(

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

už to jde :D Exp moc děkuji ale jak mam ještě udělat abych tam tu kartu měl na furt v nastavení ? :)

Exp

Příspěvek od Exp »

Nastav si ji tam a uvidíš co to udělá. Někdy se to automaticky změní po připojení USB kabelem k počítači nebo po restartu. Je to bohužel stále nevyřešená chyba.

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

a taky když mám B952 GV tak se mi dost často sekají hry a nejvíce Subway Surf nevíte proč? :)

Když jsem měl GB tak to šlo uplně v pohodě :)

Odpovědět