Medaile z olympiády
Re: Medaile z olympiády
Tak další placka doma díky Gabče Soukalové je doma stříbro.
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Dobrá zpráva a zasloužená medaile.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
To zas byly nervy Říkal jsem si že potřetí už nemůže být čtvrtá. Dopadlo to výborně. Tak jsem tipoval 5 medailí a už je máme. Ale vůbec bych se nezlobil kdyby mi tip nevyšel.
Biatlon muži 15 km odložen na úterý 11:30 SEČ.
Biatlon muži 15 km odložen na úterý 11:30 SEČ.
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
Tak další medaile je na světě,tentokrát bronzová. A kupodivu zase biatlon.Získal ji Ondřej Moravec, který už urval stříbro. Celkem mame už šest medailí.
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
- Exp
Dneska bude další od Sáblíkové ne?
To doufám
Jinak ještě je šance v biatlonu, od 15:30 se jedou smíšené štafety.
No a večer hokej s USA. Na to jsem taky zvědavej.
Lyžař Bank skončil v obřím slalomu 36 setin od bronzu. Pěkné umístění. Ale chtělo to medaili. Měl k ní blízko, po prvním kole byl druhý.
Jinak ještě je šance v biatlonu, od 15:30 se jedou smíšené štafety.
No a večer hokej s USA. Na to jsem taky zvědavej.
Lyžař Bank skončil v obřím slalomu 36 setin od bronzu. Pěkné umístění. Ale chtělo to medaili. Měl k ní blízko, po prvním kole byl druhý.
Tak dneska dvojnásobný úspěch. Sáblíková zlato na 5km a štafeta v biatlonu získala stříbro.Kazí to jen ten hokej.
- Exp
Popravdě mě už včera ani moc nevadilo, když hokejisti prohráli. Letošní OH jsou pro nás úspěšné i tak a medailí máme hodně. Navíc Amerika byla včera lepší a vyhráli zaslouženě.
Tak amíci hráli líp, s postupem času už bylo jasné že to češi nedají. Poslední dobou ten náš hokej nestojí za nic.
Tak medaile už žádná nepřibyla a asi už ani nepřibyde. Zatím jsme v pořadí zemí na 15. místě, což je z celkového počtu 88-mi výprav nádherné.
Dneska stojí za zmínku 5. místo v závodě lyžařek na 30km, které vybojovala Eva Vrabcová-Nývltová a 6. místo, které vybojovala v paralelním slalomu ve snowboardu Ester Ledecká, dcera zpěváka Janka Ledeckého.
Včera dosáhly krásného umístění české biatlonistky, když skončily ve štafetě na 4x6,5km na 4. místě.
Zítra už je na programu jen 50km běh na lyžích muži, boby, finále hokeje a závěrečný ceremoniál.
Dneska stojí za zmínku 5. místo v závodě lyžařek na 30km, které vybojovala Eva Vrabcová-Nývltová a 6. místo, které vybojovala v paralelním slalomu ve snowboardu Ester Ledecká, dcera zpěváka Janka Ledeckého.
Včera dosáhly krásného umístění české biatlonistky, když skončily ve štafetě na 4x6,5km na 4. místě.
Zítra už je na programu jen 50km běh na lyžích muži, boby, finále hokeje a závěrečný ceremoniál.