Jakou paměťovou kartu
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: Jakou paměťovou kartu
Taky si myslím, že to nebylo kartou. Možná jestli jsi používal telefon nějakou dobu bez karty a měls nainstalované aplikace, tak se to po vložení mohlo nějak hádat. Pokud pomohlo tovární nastavení, tak to byl určitě softwarový problém a karta je ok.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Je to možný. Teď když to funguje tak to neřeším. Aplikace stahuju jen z Google play a mám i antivirus.
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
-
- Zařízení: SAMSUNG GALAXY S4 m.
- Firmware: stock
- Operátor: T-mobile
Má někdo tuto kartu? http://www.alza.cz/kingston-micro-sdhc- ... a.cz#popis
- maxXx
- Zařízení: Xiaomi Mi A1
- Firmware: Lineage OS
- Operátor: Tesco Mobile
- Kontaktovat uživatele:
Mám TEAM 32GB SDHC Class 4 a jsem s ní maximálně spokojen...
http://pametove-karty.heureka.cz/team-m ... b-class-4/
Class 10 je naprosto zbytečné kupovat, protože ani jeden z telefonů nenatáčí Full HD video a vyšší kapacitu než 32 GB také většina telefonů nepodporuje.
http://pametove-karty.heureka.cz/team-m ... b-class-4/
Class 10 je naprosto zbytečné kupovat, protože ani jeden z telefonů nenatáčí Full HD video a vyšší kapacitu než 32 GB také většina telefonů nepodporuje.
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
[ROM] AOSP MOD [B209] - Více o Androidu a mé práci najdeš na mém blogu maxXx.cz
- zde na fóru si všichni tykáme
- Exp
Tak zrovna fullHD video už je přece v telefonech docela dlouho. Např. Lumia 820 a vyšší modely, Huawei Ascend P6 atd. A podpora vyšších kapacit už se taky začíná přidávat (zase třeba novější Lumie včetně lowendu Lumia 520 - max. 64 GB). Ale to jen pro upřesnění a je určitě dobrý vybírat podle konkrétního telefonu. Je ale pravda, že většina lidí class 10 v mobilu nevyužije naplno a platí pak zbytečně vyšší ceny za karty. Já používám taky jen class 4. V G300 mám Kingston 4 GB a v Lumii 820 Kingston 8 GB. A nikdy jsem nenarazil na nějaký rychlostní problém.
- maxXx
- Zařízení: Xiaomi Mi A1
- Firmware: Lineage OS
- Operátor: Tesco Mobile
- Kontaktovat uživatele:
Ano to je pravda, vycházel jsem však z toho, že dotaz se týká modelu G300 potažmo Y300 či G510... U nich je class 10 naprosto zbytečné a podpora je výrobcem deklarována do 32GB...Exp píše:Tak zrovna fullHD video už je přece v telefonech docela dlouho....
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Zdravím, koupil jsem si novou paměťovku micorSDHC A-Data class 10 UHS-I (http://pametove-karty.heureka.cz/a-data ... -class-10/) a telefon s ní má docela problém. Při prvním vložení chívli jela, ale pak ji telefon odpojil a pořád píše prázdná karta nebo poškozená karta. Toto píše i při volbě naformátovat přímo v telefonu. V obyč Samsungu Galaxy Young jede bez problémů i v počítači je úplně v pohodě. Mohli byste mi někdo poradit čím by to mohlo být?
Ještě dotaz ke kartám class 10. Píšete, že je tento telefon nevyužije protože nenatáčí full HD, ale nemá to třeba vliv i na rychlost běhu aplikací, které jsou na SD kartě nainstalované?
Ještě dotaz ke kartám class 10. Píšete, že je tento telefon nevyužije protože nenatáčí full HD, ale nemá to třeba vliv i na rychlost běhu aplikací, které jsou na SD kartě nainstalované?
-
- Neregistrovaný uživatel
Já jsem si kupoval do Y300 sd Kingston 32 gb class 4 a po měsíci od koupení mi z ničeho nic po restartu telefonu psalo, že není žádná připojená karta jako tobě a tak jsem zkusil vložit do jiného telefonu nebo pc a vše šlo a tak po 10 minutách už nešla ani v jiném telefonu ani v pc takže jsem přišel o všechny data takže jestli ti to v pc stále jde tak si HONEM DATA ZÁLOHUJ Jinak nezmůžeš nic jiného než dát sd kartu na reklamaci. Já ji mám cca 3 týdny po reklamaci a daly mi novou kartu a ta zatím frčí v pohodě
Data na ní jsou víceméně bezcenná, důležitá data mám na staré kartě. Nezdá se mi ale, že by byla karta poškozehná, zkoušel jsem ji i v jiném telefonu či v PC přeformátovat, ale pořád nic uvidím a časem ji zkusím dát na reklamaci.
- Exp
Těžko říct čím to je. Class 10 v G300 jedou. Takže buď nějaký problém s kartou a nebo nekompatibilita. Jedině zkusit naformátovat ve čtečce v PC a pak v telefonu. Pokud to nepomůže a nebude to fungovat, tak už s tím asi neuděláš.
Já používám Kingstony Class 4 a nikdy jsem neměl problém s rychlostí. Nedávno jsem kupoval 8 GB za 180 kč.
Může to mít vliv jedině na rychlosti zápisu a čtení. Tzn. samotný běh aplikací to nezrychlí (na tom má hlavní podíl procesor + ram), ale může to zrychlit spouštění aplikací nainstalovaných na kartě, ukládání a načítání dat přes aplikace atd. Ale zase hlavního rozdílu by sis všiml až u aplikací, které mají větší nároky na zápis nebo čtení dat.wybisz píše:Ještě dotaz ke kartám class 10. Píšete, že je tento telefon nevyužije protože nenatáčí full HD, ale nemá to třeba vliv i na rychlost běhu aplikací, které jsou na SD kartě nainstalované?
Já používám Kingstony Class 4 a nikdy jsem neměl problém s rychlostí. Nedávno jsem kupoval 8 GB za 180 kč.