[ROM] MIUI V5 czech
- syntaxicek
Re: [ROM] MIUI V5 4.1.24 czech
Co s tím nevím ale je to tím že browser potřebuje víc RAM tak ukončuje aplikace, zkus jiný browser.
Ahoj, jakou mate kusenost s Link2SD na teto rom? Vytvoril jsem si ext3 oddil na SD kart, pak nainstaloval Link2SD. Vse probehlo v poradku (udeleni prav, pripojeni..atd),ale jen ten presun nejde. Ani po 5min se apka XXX nepresunula. Nekdo nejaky tip nebo co jsem udelal spatne? Diky
- David
- Zařízení: Huawei Ascend Y300
- Firmware: CM11
- Operátor: TESCOMOBILE
Já jsem aplikace přesunul přes Titanium backup, přehrávač hudby mi taky někdy vypíná, stává se že se někdy sekne wifina a sem tam se mi spustí náhodná aplikace .
Jsou to ale takové maličkosti a s tím se dá žít, podle mě je toto nejlepší ROM...teda aspoň co jsem zatím zkoušel.
Jedu na ní asi měsíc.
Jsou to ale takové maličkosti a s tím se dá žít, podle mě je toto nejlepší ROM...teda aspoň co jsem zatím zkoušel.
Jedu na ní asi měsíc.
Diky, zkusim Titanium a uvidim. Jinak, ja osobne mam Miui rom strasne rad a tadle jede zatim suprove, jako jedina z toho milionu, co jsem odzkousel
Re: [ROM] MIUI V5 4.2.14 czech
Mám dotaz. Má ta romka v sobě funkční nahrávání hovorů?
jooo,tak to jsem zatim nezkousel.. a kdyby to neslo,urcite bude nejaka apka, ktera to zvladne Zitra zkusim a dam vedet
- syntaxicek
Přesně, toho bych se nebál jen mi přijde že není plynulá, není nad cm 10.1 nebo fusionX. Ale záleží jestli dáš přednost vzhledu nebo výkonu.
FusionX je peckova rom..dlouho jsem ji mel,u Miui se musi hodne povypinat animace,jinak se to neda.. s 1GB rom by nebyl problem,ale 512 je na Miui malo... Ikdyz,tadle neni zas tak spatne odladena
- syntaxicek
Jak říkáš 512RAM je na miui animace opravdu málo, pokud se všechno vypne, nevypadá to už tak dobře ale je to lepší na výkon. Já na fusionX jel asi 3 měsíce.
No právě, že jsem žádnou aplikací, která by na Y300 korektně nahrávala i druhou stranu, nenašel. Zkoušel jsem i call record od skvalex, o kterým někteří píšou, že jim jako jediný funguje, ale i tady byla druhá strana strašně slabě slyšet.