Rady pro androidovského začátečníka
Re: Rady pro androidovského začátečníka
Mne to taky obcas ted dela,ale asi to nebude navigaci. Jaky mas firmware telefonu?
- raolsa
- Zařízení: Huawei Ascend Y300
- Firmware: B195
- Operátor: O2
Mám B192, originál od T-mobilu + root.
Už jsem ze zoufalství udělal návrat do továrního nastavení a vypadá to, ze to pomohlo.
Už jsem ze zoufalství udělal návrat do továrního nastavení a vypadá to, ze to pomohlo.
- raolsa
Tak nic, už to zase nejde.
Venku před barákem, kde mám rozhled přes celé údolí chytí telefon cca 7 satelitů s různě silným signálem, ale polohu ukazuje o půl kilometru jinde.
Venku před barákem, kde mám rozhled přes celé údolí chytí telefon cca 7 satelitů s různě silným signálem, ale polohu ukazuje o půl kilometru jinde.
Taky me vubec nenapada,cim to muze byt,nebot to dela u vsech navigaci,vcetne mapy.cz. Telefonem to taky asi nebude. Mne to obcas jde a obcas ne. Chtelo by to zkusit s jinou znackou mobilu.
- raolsa
Donedávna mi to šlo v pohodě, ale po tom upgrade na novou verzi Sygica to začlo zlobit.
Nejhorší je, že to začne blbnout vždycky když to nejvíc potřebuju.
Na jiným telefonu to nemám možnost vyzkoušet.
Nejhorší je, že to začne blbnout vždycky když to nejvíc potřebuju.
Na jiným telefonu to nemám možnost vyzkoušet.
Sygicem to nebude,to by nedelalo u jinych navigaci.
- raolsa
Otázka zní jestli ta nová verze Sygica nemohla nějak poškodit gps čip, nebo něco jiného v telefonu. Třeba. Přece jenom je to cracknutá verze
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Mě na CM11 jede sygic 13.4.2(taky "koupená") na GPS v pohodě.Satelity se fixnou hned a poloha je přesná
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
- raolsa
Tak jsem to dneska zkusil cestou z práce a nejdřív se poloha chytla, ale když jsem zadal cestu domů, tak Sygic spadl. Po nahození už polohu nemohl najít a ukazoval mi, že jsem někde na poli. A to jsem měl signál z cca 9 satelitů. Zajímavé je, že když jsem jel tak se šipka normálně pohybovala, ale úplně někde jinde než jsem byl. Jako by měl Sygic problém se synchronizací s mapou.
Další věc je, že když jsem tam zkoušel dát tu starší fungující verzi Sygica tak hned spadl, ani se nespustil.
Asi zkusím dát mobil do úplného továrního nastavení - jako když jsem ho přinesl z krámu. A když ani to nepomůže tak ho asi budu muset reklamovat.
Další věc je, že když jsem tam zkoušel dát tu starší fungující verzi Sygica tak hned spadl, ani se nespustil.
Asi zkusím dát mobil do úplného továrního nastavení - jako když jsem ho přinesl z krámu. A když ani to nepomůže tak ho asi budu muset reklamovat.
Ja ho dal tovarniho nastaveni,ale ani to nepomohlo. Obcas gps jde a pak zase ne. Taky to nejak nechapu.