Supersmoker
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Supersmoker
Jedná se o elektronickou cigaretu s Bluetooth sluchátkem.Supersmoker Bluetooth cigareta poslouží nejen na zahnání chutě na normální cigaretu,ale i při telefonování.Obsahuje totiž mikrofon,reproduktor a samozřejmě konektivitu Bluetooth.K dispozici jsou tři tlačítka,která slouží k přijetí hovoru.Samozřejmě jí můžete použít i na hlasitý odposlech hudby,nečekejte však nijak závratnou kvalitu.Cena takové elektronické cigarety je 80 €.
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
Re: Supersmoker
Elektronické cigarety jsou prý horší než ty normální. Myslím ohledně škodlivosti na zdraví.
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
- syntaxicek
Totální sračka s tim bluetoothem, další zbytečnost. elektronická cigareta může být škodlivější ale záleží jak silné náplně používáš, já používal bez nikotinu a na chuť to bylo super. pro někoho kdo potřebuje zaměstnat ruce.
- mitsuu84
- Kontaktovat uživatele:
Nikdo neví jestli jsou škodlivější nebo ne,pač nikdo nedělal žádný testy.Ale všeobecně s říká že škodlivější jsou,právě proto že nikdo neví co vše se do těch náplní dávaj.
Samsung Galaxy Note 9
Hovori sa ze su skodlivejsie pretoze to nikto netestoval?:D pocuvate sa?:D urcite je to menej skodlive ako ozajstna cigareta a menej to smrdi..umriem radsej s vonavou tycinkou ako platit 3€ za cigarety ktore smrdia
- mitsuu84
- Kontaktovat uživatele:
Koukám že si odborník .Nikdo se tu nebaví o tom co smrdí a nesmrdí,ale o celkové škodlivosti.Článek máš o tom třeba TADY , TADY nebo TADY atd atd.
Samsung Galaxy Note 9
- syntaxicek
K ohledu na okolí je to určitě šetrnější. Ale jak řekl mitssu, bavime se o škodlivosti.
-
- Zařízení: Xiaomi Mi2S
Nerad bych tady rozvijel nějakou hlubší debatu o ecig ale přesto zareaguji, používám elektronickou cigaretu bezmála tři roky tak mohu srovnávat Vezmu to hodně zkráceně, ušetřil jsem spoustu peněz, líp se mi dýchá, ráno už nekašlu a hodně výrazně je to znát při nějaké sportovní aktivitě. Vrátila se mi chuť, teda ani jsem nevěděl že jsem díky klasickým cigaretám vnímal chuť i vůni jinak, hůř ale bylo tomu tak. K těm odkazům na články výše se vyjádřím opět jen ve zkratce, články jsou nicneříkající s poutavými nadpisy ale po přečtení se vlastně člověk nic nedozví, jsou to jen PR články a jde o loby neboť stát a cigaretové koncerny přichází o značnou část peněz. V každém tom článku je zmínka o tom, že neexistují zdravotní studie či laboratorní testy náplní do ecig což je ovšem nesmysl, neboť ony studie samozřejmě existuji, viz třeba http://www.svetecigaret.cz/?p=1155 a výtah dalších článků co se zdraví týče je TADY a ještě třeba článek od MUDr. Evy Králíkové http://www.slzt.cz/dokumenty/O_e_cigare ... C_2012.pdf
K ecig Supersmoker, je to dle mě blbost ze které se jak pořádně nezavoláte tak ani nezakouříte
//ještě vložím jednu citaci
celý chat je TADY
K ecig Supersmoker, je to dle mě blbost ze které se jak pořádně nezavoláte tak ani nezakouříte
//ještě vložím jednu citaci
Kód: Vybrat vše
Elektronická cigareta je nesrovnatelně méně škodlivá než klasická cigareta řekla MUDr. Králíková
Na stránce České televize proběhl 8.11 2011 chat na téma “ Závislost na tabáku“ s doktorkou Evou Králíkovou, přední odbornicí na problematiku kouření u nás. Pracuje v Centru léčby závislosti na tabáku a v Ústavu hygieny a epidemiologie.
V chatu zazněla i tato slova:
(cituji)
Anna: Jaký je váš názor na elektronickou cigaretu
Eva Králíková: Neoporučujeme ji, protože její složení není jasné, ale je nepochybně nesrovnatelně méně škodlivá než klasická cigareta. Začínají se ukazovat i práce, které prokazují, že může pomoci přestat kouřit. Asi bychom tento výrobek měli vzít na vědomí, zejména ve světle toho, že většině závislých kuřáků se přestat nepodaří – tedy každá pomoc dobrá.
(konec citace)
- syntaxicek
Naprosto s tebou souhlasím. Ale zase vem v potaz to že záleží od koho náplně kupuješ a jak silné.Na Supersmoker sdílím tvůj názor. A jinak ano, lidem to ušetří peníze ale státu ne. Protože z nich nemá ani korunu. Myslím že je jen otázka času kdy se to změní.
50% "odbornych" informacii co su na internete su od velkych spolocnosti ktore si zaplatia za to ze "nakydaju" na elektricke cigarety lebo prichadzaju o zisk