Přidej se

Jak vypnout hlášku při odpojení od Wi-Fi?

Diskuze, zkušenosti, rady, návody, firmware.
parezzbablu
Zařízení: Huawei Ascend Y300
Firmware: B199

Jak vypnout hlášku při odpojení od Wi-Fi?

Příspěvek od parezzbablu »

Před časem jsem si pohrál s telefonem a ninstaloval na něj tuto ROM viewtopic.php?f=21&t=2216

Vše jede jak má, akorát mám jednu věc, která mě trošku irituje. Po odpojení (vzdálení se) od wi-fi na kterou jsem připojenej (doma, v kanclu...) se objeví hláška "Došlo k odpojení od W-Fi. Přejete si pokračovat v datovém připojení?" Nebo něco takového. A musím to odkliknout. Vzhledem k tomu, že mám "neomezený" data, tak mě to nijak netrápí že tahám data přes GSM. Když je chci vypnout (šetřeni baterky, cesta do zahraničí atp...) tak je prostě manuálně vypnu v roletce. Ale při normálním provozu jsou furt zapnutý.

Takže bych se téhle hlášky rád zbavil, ale nevím jak. Snažil jsem se to někde v tel najít, ale nepovedlo se to. Poradíte?

mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Firmware: Android 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak vypnout hlášku při odpojení od Wi-Fi?

Příspěvek od mitsuu84 »

Musíš to změnit v build prop.Mrkni sem viewtopic.php?f=4&t=155&start=120#p1416 .
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

parezzbablu

Díky, soubor jsem našel, i jsem to přepsal, ale když jsem to chtěl uložit tak mě to nepovolilo. Že jde o systémový soubor, a já ho nemůžu upravovat. Co s tím dál?

mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Firmware: Android 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Kdybys ho nemoh upravovat,ani bys ho neotevřel a nepřepsal.Já používám root explorer nebo total commander a dicky to přepíšu i uložím bez problému.
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

LukasA
Zařízení: Huawei Ascend y300
Firmware: Náhodná KitKat ROM
Operátor: O2

Příspěvek od LukasA »

Jestli máš Root (jako že asi jo) tak si stáhni z Google Play třeba build.prop editor .. můžeš tam použít hledání a je to pro někoho jednodušší

parezzbablu

Povedlo se. Nainstaloval jsem jinej správce souborů - Root Browser.
Předpokládám, že hláška upozorňující na to že mám méně jak 30% baterky bude nějak obdobně?

Odpovědět