Přidej se

Kalendář

Programy a aplikace pro Android, rozšíření funkcí
skypepalo
Zařízení: Huawei

Kalendář

Příspěvek od skypepalo »

Sháním nějaký kalendář, mám GB (Vodafone), holo launcher (prostředí Android 4) a v této kombinaci mi bohužel nefunguje můj kalendář https://play.google.com/store/apps/deta ... NhbHBybyJd

tak sháním náhradu, kterou už někdo aktivně využívá.

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Re: Kalendář

Příspěvek od Exp »

Já už teď používám jen ten výchozí, co je předinstalovaný od Googlu. Dřív jsem zkoušel různé kalendáře (třeba bezplatný eCalendar), ale nakonec jsem vždycky zkončil u toho výchozího. :)
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

skypepalo

Příspěvek od skypepalo »

Našel jsem si aplikaci Jorte a moc se mi zalíbila. Ten integrovaný kalendář se mi vůbec nelíbí.

kakous131
Zařízení: huawei g300
Firmware: g952 gv

Příspěvek od kakous131 »

já používám acalendar a jsem spokojený, je v češtině

skypepalo

Příspěvek od skypepalo »

Zkoušel jsem ten acalendar, ale Jorte u mě pořád vede. V kombinaci se Simple Calendar Widget je to bohovské. ;-)

Patas007

Příspěvek od Patas007 »

skypepalo píše:.... V kombinaci se Simple Calendar Widget je to bohovské. ;-)
Můžeš prosím upřesnit který widget máš na mysli? Díval jsem se na GP a jejich tam víc s tímto názvem. Předem díky.

skypepalo

Příspěvek od skypepalo »

Rafan004
Zařízení: Huawei Ascend G300
Firmware: U8815V100R001C00B952

Příspěvek od Rafan004 »

Nevím proč, ale u acalendar mi nejdou upomínky. Musím mít zapnutý ten původní kalendář od google.

Spaga
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od Spaga »

Mám otázku, jak jsi to vyřešil? Chtěl bych používat business calendar a aby upomínky odkazovaly na něj, ale upomínka se mi objeví o odkazuje pouze na ten defaultní kalendář. Někde jsem tu četl, že se to dá v tom kalendáři nastavit, ale nenašel jsem to. Nejedná se pouze o placenou verzi, ve které je možné nastavit, aby ty upomínky odkazovaly rovnou na ten business calendar? (mám Ascend Y300, verze Androidu 4.1.1) Díky za radu

Spaga

mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Firmware: Android 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Mám takovej problém s kalendářem,nedaří se mi ho přinutit,aby ukazoval narozeniny a události kontaktů.Zaškrtnutej ten kalendář mám(synchronizace),ale ani vestavěnej,ani google kalendář,ani Jorte nebo Pure grid calendar atd to prostě neukazují.Jedinej kalendář kde to fungovalo,je tuším aCalendar.A na webu v gmailu když dám kalendář,tak tam ty narozeniny a události kontaktů vidět jsou.Nemáte někdo nějakej nápad,jak donutit google kalendář nebo ten vestavěnej aby to ukazoval?
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

Odpovědět