Přidej se

Nejde Downgrade

Diskuze, zkušenosti, rady, návody, firmware.
Filipeekkk
Neregistrovaný uživatel

Nejde Downgrade

Příspěvek od Filipeekkk »

Dobrý den, včera jsem našel na internetu, že jde oficiálně downgradovat tento telefon z ICS zpět na GB, ale bohužel mě to nejde.
Vše dělám podle návodu, ale když se to ''Updatuje'', tak mi při kroku 2 (Step 2/2) napíše Update Failed. Nechal jsem to tak přes noc, ale pořád to tam bylo, tak jsem vytáhl baterku a telefon zase zapl, ale nějak se zpomalil. Zkusil jsem to asi ještě 5x, ale nejde to.. Ostatním to jde, tak nechápu v čem je chyba.. Byl bych rád za každou radu.
Děkuji za každou odpověď.
S pozdravem Filip.

Puget
Zařízení: Apple iPhone X
Firmware: iOS 12.4
Operátor: China Unicom

Re: Nejde Downgrade

Příspěvek od Puget »

Jsi si jistý ze máš B937 ? Jinak tady už jedno téma je.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Příspěvek od Exp »

Jestli děláš ten oficiální downgrade, tak téma k tomu je tady: viewtopic.php?f=4&t=10

Jde to jen z verzí B936 a B937. Mrkni se do návodu, který je přiložený k tématu. Nejdřív musíš nainstalovat ten menší soubor ze složky "Middle Package for Vodafone" a potom teprve ten velký (jinak to vyhodí chybu). Pokud se dodrží postup a budeš to instalovat na jednu z podporovaných verzí, tak s tím nebude problém. Pročti si celé téma, je to tam všechno podrobně popsané.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

Filipeekkk
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od Filipeekkk »

Právě, že vše dělám tak, jak mám, ale i tak nejde.. Verze samozřejmě souhlasí (jinak bych to sem ani nepsal), takže nevím, proč to nejde..

Exp

Příspěvek od Exp »

Ten první krok downgradu prošel v pořádku (dload ze složky Middle Package for Vodafone)? Pokud ano, tak to musí fungovat. :) Pak smaž na kartě složku dload a nahrej tam tu druhou ze složky U8815V100R001C02B895. To vypadá, že buď instaluješ stejný krok 2x nebo ten první neprošel. První krok je příprava pro instalaci a v druhém už se instaluje samotný firmware.

Relax
Zařízení: Xiaomi MI2S 32Gb
Firmware: MIUI v6

Příspěvek od Relax »

Zdravím
Podle návodu jsem prošel všechny kroky a stejně jako Filipeekkk nade mnou a zasekla se mě instalace druhého kroku, tedy na souborech A 2.3.6. Probíhala instalace a najednou update failed. I přesto mám po zapnutí mobilu A2.3.6 U8815V100R001C02B895.
Vypadá to, že to jede vše, ale nevím, co si o tom mám myslet.

Exp

Příspěvek od Exp »

Já jsem dělal ten oficiální downgrade minulý týden známému na novém telefonu a šlo to bez problémů. Nemůžete mít třeba špatně stažený ten balík? Stahování z Huawei stránek jde v poslední době dost blbě (pomalu, kolísá rychlost atd.).

Relax: jestli si nejseš jistý, že to proběhlo správně, můžeš přes OTA aktualizovat na B937 (ICS) a potom udělat downgrade znovu. Pokud ale vše funguje, tak by to mělo být ok.

Relax
Zařízení: Xiaomi MI2S 32Gb
Firmware: MIUI v6

Příspěvek od Relax »

Uvidím, až vrátím emei a zálohy.
edit- Tak emei i záloha jsou zpět, vše vypadá OK. Spojení s aktualizačním serverem jede- byla mě nabídnutá B937_F

Odpovědět