[KK] [4.4.1] CyanogenMod 11.0 [ROM] [NIGHTLY BUILDS]
-
Re: [KK] [4.4.1] CyanogenMod 11.0 [ROM] [NIGHTLY BUILDS]
Skoda no... Keby si nasiel blocek tak ti vymenia zakladnu dosku ako aj mne na y300
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Vítej do party
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
By jsme mohli založit firmu a prodávat náhradní díly
Zdravim
Hned na zaciatok sa Vam ospravedlnujem som laik jak svina v tom jednoducho nesledujem android az tak podrobne...
Mam android 4.0 ICS 952 GV a chcem tuto ROM 4.4 KK telefon mam root
Moze mi niekto fakt polopate napisat ako na to ? tu je aj moj mail ledproductsl@gmail.com
Dakujem za trpezlivost
Hned na zaciatok sa Vam ospravedlnujem som laik jak svina v tom jednoducho nesledujem android az tak podrobne...
Mam android 4.0 ICS 952 GV a chcem tuto ROM 4.4 KK telefon mam root
Moze mi niekto fakt polopate napisat ako na to ? tu je aj moj mail ledproductsl@gmail.com
Dakujem za trpezlivost
A jaký druh paměti máš? Zde najdeš jak to zjistit.viewtopic.php?f=4&t=2245
Tak s takovou pamětí bych už do 4.4 nešel. Mám vlastní zkušenost plus mraky dalších lidí.
a ake ste mali problemy ?
chcem dat inu ROM hlavne kvoli RAM teraz mam cca 50 MB volnych poradte mi aku stabilnu tam narvat dik
chcem dat inu ROM hlavne kvoli RAM teraz mam cca 50 MB volnych poradte mi aku stabilnu tam narvat dik
Si to zde pročti. Pokud máš Hynix tak máš velkou pravděpodobnost že si nahráním 4.4 odpálíš telefon definitivně tak jako já a další. Za mě mohu doporučit oficiální viewtopic.php?f=4&t=155 nebo stock romku viewtopic.php?f=16&t=458
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Mě to chcíplo samo a to jsem ještě předtím než se začalo mluvit o těch flashkách nahrál B952 GV. Navíc to chcíplo i lidem se Samsungem.
Je to docela nejistý může to prostě chcípnout kdykoli
Je to docela nejistý může to prostě chcípnout kdykoli
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).