Užírání kreditu :(
-
- Neregistrovaný uživatel
Užírání kreditu :(
Minulý pátek jsem dobýjel kredit 200,- po dobití jsem měl 214,- a nikomu jsem nevolal ani nepsal a minulé pondělí jsem se podival na stav kreditu a najednou 14,- Co mi to užralo a co stím?
Bojím se,že když ted znovu kredit dobiju,že se mi zase 200,- ztatí
Co mám dělat?
Bojím se,že když ted znovu kredit dobiju,že se mi zase 200,- ztatí
Co mám dělat?
- scarabeus
- Zařízení: Huawei Ascend G700
- Firmware: G700-U20
- Operátor: Vodafone
Re: Užírání kreditu :(
Doporučuju v nastavení - další - mobilní sítě - jména přistupových bodů si vytvořit nový přístupový bod např. s názvem Nepřipojeno. Tím budeš mít jistotu, že se ti mobil automaticky nepřipojuje k datům a neužírá finance. Bohužel zakázaný mobilní přenos u některých aplikací nestačí.
JB 4.2.1
-
ale když to vytvořim tak to po mě chce název,název AP,proxy atd co tam mám psát?
A neexistuje něco co mím aplikacím zakáže volat atd prostě aby mě to neužralo ani korunu?
A neexistuje něco co mím aplikacím zakáže volat atd prostě aby mě to neužralo ani korunu?
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Napiš tam nějaký nesmyslný hodnoty. A nebo jen uprav datový profil Internet. Nebo úplně zakaž mobilní data, pokud nepoužíváš internet od operátora. Otázka spíš je, jestli to udělalo připojení nebo něco jiného. Instaluješ jen aplikace z google play?
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
a kde to mam upravit u čeho?
ano instaluji aplikace i z ulož to a jak zjistím u té aplikace,že mi třeba něco užírá nebo něco?
ano instaluji aplikace i z ulož to a jak zjistím u té aplikace,že mi třeba něco užírá nebo něco?
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Práva aplikací dají upravovat v Lucky Patcheru myslím
možná by se dalo zjistit třeba avastem co chce jaký práva a aplikaci jí je zakázat
možná by se dalo zjistit třeba avastem co chce jaký práva a aplikaci jí je zakázat
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
jj avastem to jde zjistit ale jak to zakázat ?
- Exp
Jestli nepoužíváš mobilní internet od operátora tak to zakaž v menu - systémová nastavení - bezdrátová připojení a sítě - mobilní sítě - datové přenosy. A nebo upravit profil na stejném místě v nastavení sítě - názvy přístupových bodů.michalkalensky píše:a kde to mam upravit u čeho?
Pokud to udělala nějaká aplikace kvůli připojování k internetu, tak to pomůže. Můžeš tam mít ale klidně něco škodlivého, co odesílá na pozadí sms zprávy apod. Mrkni se na výpis od operátora nebo zkus zakázat platby přes sms (bývá to v samoobsluze).
Zkus stáhnout nějaký antivir a celé to oskenovat.
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
jestli mu nějaká aplikace leze na internet kvůli aktualizacím třeba tak by mu měl operátor posílat SMS o tom že užívá internet v mobilu ne?
ať víme na čem stojíme...
ať víme na čem stojíme...
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Exp
Právě že operátor nemusí poslat nic. Já mám třeba od Vodafonu jen připojení na skok a tam platím za každý KB 0,06 kč. Není to žádný balíček, který by se mohl ohlásit sms zprávou. Používám to ale jen občas jako nouzovku třeba kvůli jízdnímu řádu apod. Jinak mám mobilní data úplně vypnutá. Záleží co používá no.