Na zasmátí :D
Re: Na zasmátí :D
Nikomu to neukážu Pro jistotu.
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
Dobrej vtip. Dva naši nejstarší hráči. Ty už pojedou leda tak na olympiádu důchodců.
Ta fráze "tak určitě", to už je jak nějaká slavná hláška z filmu. Při rozhovorech tuto hlášku používá většina sportovců. Takže tady na tom obrázku to sedí dokonale. Nemá to chybu
Ta fráze "tak určitě", to už je jak nějaká slavná hláška z filmu. Při rozhovorech tuto hlášku používá většina sportovců. Takže tady na tom obrázku to sedí dokonale. Nemá to chybu
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
- myg74
- Zařízení: Lenovo P70-A
- Firmware: zatím S133
- Operátor: T-Debile
- Spoiler: zobrazit obsah
Naposledy upravil(a) Exp dne 21. 4. 2014 8:30, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Vzhledem k velikosti obrázku doplněn spoiler.
Důvod: Vzhledem k velikosti obrázku doplněn spoiler.
To je nechutný
tak ja som sa dneska pobavil na jednej veci isiel som si pozriet svoj oblubeny serial na mobile ked v tom mi prehliadac vypise "boli ste napadnuty dospelimi vyrusmi (3)......" skoda ze som to nestihol odfotit hned sa mi totiz vypol mobil tak som ho zapol znova nahodil romku a vsetko stiahol avast a ten mi ziadny virus nepotvrdil do teraz som obnovoval aplikacie..ach tak som sa strachoval na nic a moju drahocenu hodinu mi uz asi nikto nevrati
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Pěkný. Ale udělals všechno co se dalo.
Jinak včera se na Facebooku objevilo zajímavý video. Bubeník na kbelíky od barvy. No mrkněte sami:
Jinak včera se na Facebooku objevilo zajímavý video. Bubeník na kbelíky od barvy. No mrkněte sami:
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- davehanz
- Zařízení: iPhone 5,5s,SE,8
- Firmware: iOS 10.3.3, iOS11,12
- Operátor: Vodafone
Jj sdilel sem to mega luxusni manik,ty ruce mu jedou,nadhera a radost pohledet
Naše forum, vaše forum :-)
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Jo myslím, že to přišlo od tebe. Je to výborný.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)